Breaking News! Kookboek Part 2

Jongens ik ben zoo excited! Er is namelijk iets heel tofs gaande in mijn keuken. Ik ga namelijk een tweede kookboek maken. Joehoe!

Na het succes van de Voedselzandloper begon het toch weer te kriebelen. Ik wilde na dit enorme succes een eigen kookboek maken, een echt Pauline boek. Tijdens mijn vakantie in Spanje schetste ik het één en ander op papier. En nu is het een feit, de contracten zijn getekend, het tweede kookboek gaat er komen.

Een Uit Pauline’s Keuken boek
Jullie weten dat ik van de 80/20 ben en dat kan je ook in dit boek verwachten. Met bijna 100 nieuwe recepten en een paar toppers van mijn blog. Gezonde recepten, die Voedselzandloper proof zijn, maar ook lekkere taartjes en toetjes voor in het weekend. Van alles wat dus! Maar wel allemaal van mijn hand. Dus geen ingewikkelde recepten, maar lekker basic en toegankelijk.

Wanneer?
Het duurt nog heel even, maar de verwachting is dat het begin april 2015 in de winkels ligt. Ik kan nu al niet wachten en ondertussen wordt er druk gekookt in mijn keuken.

Tussentijds ga ik jullie natuurlijk op de hoogte houden van alles. Maar ik ga nu eerst lekker uit eten, want ik heb wat te vieren! Jeej!

boekcontract

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in