Winnen Meet & Greet & Cook bij Vapiano

De hele zomer ben ik hier al mee bezig, maar eindelijk is het zover. Ik organiseer samen met Vapiano Nederland een Meet & Greet & Cook in Amsterdam. En jij kunt er bij zijn!

vapiano

Vapiano is een internationaal mediterraans restaurant met 150 vestigingen in 29 landen op 5 continenten. In Nederland zijn er momenteel 5 vestigingen, verspreid in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Het aanbod in Nederland wordt jaarlijks uitgebreid. Bij Vapiano kun je terecht voor lekker Italiaans eten: verse pizza, pasta’s, lekkere salades en heerlijke toetjes.

vapiano

Ik kom geregeld bij Vapiano en ben heel enthousiast over dit concept. Het is de perfecte manier om laagdrempelig wat te eten en te drinken. De prijs-kwaliteitverhouding is dik in orde, verse pizza’s en pasta’s zijn al vanaf €6,50 verkrijgbaar. Je betaalt maximaal een tientje voor een gerecht. Alle ingrediënten zijn dagvers en alles wordt huisgemaakt, dat proef je terug in de gerechten.

De geur van verse rozemarijn en basilicum komt je tegemoet zodra je het restaurant binnenstapt. In de koeling staan tientallen bakjes met vers gesneden groentes, sauzen en kazen. Dagelijks wordt er verse pasta gedraaid, 20 tot 30 kilo pizzadeeg gekneed en worden er verse pastasauzen en dressings bereid. Ook de dolci, zoetigheden, zoals de tiramisu en de cheesecake komen allemaal uit eigen keuken.

DSC_3551

Winnen?
Ik mag 14 van jullie uitnodigen voor een:

Meet & Greet & Cook

op 27 september a.s. bij Vapiano – Amsterdam/Rembrandtplein.

vapiano

Wat gaan we doen?
Naast het feit dat we elkaar gaan ontmoeten, wat voor mij net zo spannend is als voor jullie, gaan we leuke dingen doen. Je krijgt een rondleiding door de Vapiano keuken, waarna je onder begeleiding zelf een verse pasta gaat bereiden. Die je uiteraard ook mag opeten. En omdat ik dol op koffie ben, gaan we ook aan de slag met latte art. De Vapiano barista Mike, gaat ons leren hoe we figuurtjes in onze koffie maken. We sluiten de dag af met huisgemaakte dolci. En je krijgt een leuke goodiebag mee naar huis.

Hoe maak je kans?
Laat een reactie achter onder deze blog en laat mij weten wat jouw favoriete pastagerecht is.

Deel het bericht op Facebook en Twitter voor een extra winkans.

Nog even wat praktische info

  • Het event vindt plaats op zaterdag 27 september in Amsterdam van 10.45 tot 13.30.
  • Houdt er rekening mee dat je wanneer je meedoet, je wel aanwezig kunt zijn.
  • Er is helaas geen mogelijkheid om een glutenvrije pasta te maken, wel kan je een pasta maken voor thuis of zelf een lekkere salade samenstellen.
  • De winactie loopt t/m maandag 8 sept. en de gelukkige winnaars krijgen persoonlijk bericht.
  • Kan je niet wachten om te proeven, neem dan alvast een kijkje bij Vapiano Amstelstraat 2-4 (Rembrandtplein)

DSC_3564

De winactie is gesloten en alle winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in