Menu

Video 25 food vragen aan: Sabine/Oh My Foodness & Brenda Kookt

Dit is alweer de laatste in de serie 25 vragen aan. Ik denk dat ik in de winter nog een serie ga doen, want er zijn natuurlijk nog veel meer bloggers waar ik alles van wil weten. In de video van vandaag stel ik de 25 vragen aan Sabine van Oh my Foodness en Brenda van Brenda Kookt. Kijk snel verder!

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Brenda-Kookt-04

Wie zou jij graag terugzien in deze serie?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

10 reacties

 • Ilona
  22 september 2014 om 08:21

  Wat een leuke serie! Al vind ik de geschreven versie leuker dan het video interview. Is Caroline Brouwer al geweest? Een van mijn favoriete NL foodblogs.

 • Ilona
  22 september 2014 om 08:19

  Wat een leuke serie! Al gaat mijn voorkeur uit naar de geschreven versie ipv het video interview. Is Caroline Brouwer al geweest?

 • Gangster
  17 september 2014 om 22:04

  Ze zien er beide niet zo gezond uit gr gangster

 • Elsbet | La Vie Pure
  15 september 2014 om 22:07

  Heel tof gedaan!

 • Pauline
  15 september 2014 om 18:42

  Ja het geluid was niet zo goed in deze video idd. Komt omdat we in een heel leuk restaurantje zaten ;)

 • Eline
  15 september 2014 om 15:15

  leuk zo in videovorm!

 • Bianca
  15 september 2014 om 13:09

  Leuke foodies bij elkaar!

 • Karlijn
  15 september 2014 om 12:51

  Hoi Pauline,

  Ik vond het een super leuke serie, leuk om dingen te horen over andere foodbloggers!

  Ik wilde wel nog als tip geven: op mijn computer klinkt het geluid van jouw video's nogal 'hol'. Dat luistert niet zo heel prettig.

 • Marieke
  15 september 2014 om 11:39

  Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jouw antwoorden op deze vragen. En verder, Sandra van leukerecepten.nl en Ellen van madebyellen.com Jammer dat dit de laatste was maar ik hoop dat je weer een aantal leuke bloggers vindt voor weer een nieuwe reeks.

 • MySimplySpecial
  15 september 2014 om 11:20

  Leuke video! Jammer dat dit alweer de laatste is uit deze serie, ik vond de vragen erg leuk.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.