Video 25 food vragen aan: Sabine/Oh My Foodness & Brenda Kookt

Video 25 food vragen aan: Sabine/Oh My Foodness & Brenda Kookt

Dit is alweer de laatste in de serie 25 vragen aan. Ik denk dat ik in de winter nog een serie ga doen, want er zijn natuurlijk nog veel meer bloggers waar ik alles van wil weten. In de video van vandaag stel ik de 25 vragen aan Sabine van Oh my Foodness en Brenda van Brenda Kookt. Kijk snel verder!

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Brenda-Kookt-04

Wie zou jij graag terugzien in deze serie?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in