Menu

Video: aan boord bij MSC Cruise

Vorige week maandag mocht ik een kijkje nemen aan boord van de Magnifica een MSC Cruise. Zelf ben ik nog nooit op cruisevakantie geweest en eerlijk gezegd spreekt me dat ook niet heel erg aan. Wel ben ik enorm gefascineerd door de grootte van zo’n boot en was ik reuze nieuwsgierig hoe het er vanbinnen uit ziet.

Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

4 reacties

 • Pauline
  20 juli 2014 om 11:16

  Ja echt huge! ;)

 • Sarah
  19 juli 2014 om 16:35

  Wauw wat groot zeg! Lijkt me leuk een keer te ervaren hoe het is.

 • Eline
  19 juli 2014 om 12:50

  Dat theater is gigantisch! Leuk dat je rond mocht neuzen :)

 • MySimplySpecial
  19 juli 2014 om 12:40

  Leuk om te zien! Ik heb zelf een paar jaar geleden wel een cruise gemaakt en vond het verassend leuk. Elke dag een andere stad bekijken en het reizen gebeurt als je slaapt. Oh en het eten was heerlijk!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.