Pauline’s Culi Nieuws #13

Hebben jullie een fijne zomer tot nu toe? Ik geniet er volop van! Ook in de zomer gaat het nieuws gewoon door. Dit is alweer de 13e editie van mijn culi nieuws rubriek, kijk je mee wat er nieuw en hip and happening is?

Keep it Cool!
frozen glass
De glazen van Amsterdam Glass zijn speciaal ontworpen om drankjes koel te houden. Perfect voor in de zomer. Stel dat je koelkast vol zit met vlees, vis en veggies voor de barbecue, maar je wilt er ook graag een koude rosé bij drinken dan is dit de oplossing. De glazen bewaar je in de vriezer, waardoor de vloeistof in de dubbele wand bevriest. Binnen no time is je enigszins lauwe drankje gekoeld. De glazen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten.

Amsterdam Glass, vanaf €26,50 per 2 st.

Edias Koffieabonnement
edias coffee
Every day is a saturday! Was het maar zo’n feest, maar met de koffie van Edias voelt dat bijna zo. Bij Edias Coffee kun je een koffieabonnement afsluiten en daar word ik als coffeelover heel blij van. Iedere maand vind je een verassing in de brievenbus, je weet van tevoren niet wat je krijgt. Ik heb nu 3 keer koffie ontvangen en ze zijn allemaal heel erg lekker, de ene keer had ik bonen uit Guatamala met een chocoladearoma en de andere keer voerde citrus de boventoon. De mensen achter Edias gaan op zoek naar de beste koffie ter wereld en de bonen worden vers geroosterd en dat proef je! Je kunt een abonnement afsluiten voor 250, 500 of 1000 gram, al naar gelang hoeveel koffie je drinkt.

Edias koffieabonnement, vanaf €8,95 per maand, ediascoffee.nl

Fish Tales
fish tales
Ik wil het belang van duurzame vis nog eens onder de aandacht brengen. Wij moeten natuurlijk voorkomen dat onze zee straks leeggevist is of dat de bodems zo beschadigd zijn dat het geen fijne plek om te leven is voor de visjes. Om er zeker van te zijn dat je duurzame vis koopt, moet je letten op het MSC keurmerk of je koopt vis van het merk FISH Tales. FISH TALES is en unieke lijn duurzame visproducten met een duidelijke herkomst. Het assortiment bestaat uit verse vis, gerookte vis, visconserven en diepvriesvis. Je kunt het gemakkelijk herkennen aan de toffe verpakking.

FISH TALES is verkrijgbaar bij Albert Heijn en daarnaast bij Bagels & Beans, Shell/Deli2Go en KLM.

Kidsproof: Ella’s Kitchen®

ellas kitchen Nieuw in Nederland, gezonde en biologische baby- en peuterhapjes van Ella’s Kitchen®. Het gezicht achter deze lijn is de Brit Paul Lindley, vader van Ella. Hij stond regelmatig voor de uitdaging om zijn dochter gezond te laten eten. Overtuigd van het feit dat eten niet alleen lekker, maar ook leuk moet zijn, richtte hij in 2006 Ella’s Kitchen op, met als doelstelling om kinderen op een leuke, spannende en speelse manier goede eetgewoontes aan te leren. Het assortiment bestaat uit 20 gezonde producten, van fruit tot smoothies, gezonde tussendoortjes en complete maaltijd. Allemaal 100% natuurlijk en zo leuk verpakt dat ieder kind dat wil eten.

Ellas Kitchen is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Emté, Etos, Deen, Jumbo Marqt, Plus, vanaf €0,99

DIY kaas maken
boska kaasmaakset
Boska heeft iets leuks op de markt gebracht. DIY setjes om zelf kaas of boter te maken. Er zijn 3 varianten verkrijgbaar, een mozzarella set, een kaasset en een set om boter te maken. In de set zit alles om het eindproduct te maken, je hoeft alleen zelf verse melk en karnemelk toe te voegen. Wil je geitenkaas, dan gebruik je vanzelfsprekend geitenmelk en je kunt ook volop variëren met kruiden en specerijen. Met het setje kun je tot 15 keer kaas maken dus het is niet voor eenmalig gebruik. Ook leuk om cadeau te geven.

Boska setjes vanaf €14,90 verkrijgbaar op Boska.com 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in