Menu

Video: Review Magimix Sapcentrifuge

Ik ben de laatste tijd meer van de juices, dan van de smoothies. Ik mocht van Magimix de Le duo plus XL sapcentrifuge uitproberen. Ik ben helemaal losgegaan met allerlei groente- en fruitsoorten. Hoe dat ging? Dat laat ik je graag zien in deze video review.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

magimix le duo plus

Wat
Magimix Le Duo Plus XL – Sapcentrifuge, Smoothiemix en Citruspers

Gebruik
Juicen, smoothies maken en citrusvruchten persen.

Bestellen
Prijs vanaf €259 bij Bol.com

WWW
www.magimix.nl

 

Er zit 20 jaar garantie op de motor en gedurende deze looptijd zijn alle accessoires verkrijgbaar.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

14 reacties

 • Eugene
  3 augustus 2014 om 13:56

  De citruspers van mijn Magimix Foodprocessor is de plastic container in gegaan, wat een drama. Hier lijkt ie wel goed te functioneren. Een machine om op mijn lijstje te plaatsen!

 • Pauline
  19 juni 2014 om 17:07

  Dat klopt inderdaad, ik mag van Magimix, de verschillende apparaten uitproberen. Zelf vind ik de sapcentrifuge beter als je alleen sappen wilt maken omdat hij wat handzamer in gebruik ik. Maar als je op zoek bent naar een alleskunner dan kan ik je de Patissier aanbevelen en dan heb je meteen een sapcentrifuge erbij.

 • Anna
  18 juni 2014 om 13:19

  Hallo Pauline,

  Je hebt pas ook een leuke review geschreven van jouw andere keukenmachine. Ik had zelf begrepen dat ook die machine van 700 of 800 euro dit kan. Ik vraag mezelf af waarom je ook deze machine gebruikt. Werkt de sapcentrifuge van deze machine beter dan de andere machine die je gebruikt?

 • Miranda
  17 juni 2014 om 22:41

  Ik wil ook juicen!! Heb vanmiddag de documentaire "Fat, Sick and Nearly Dead" gekeken. Nu doe ik alles nog met m'n staafmixer aangezien ik geen keukenmachine oid heb maar deze staat nu hoog op mijn verlanglijstje!

 • Sjaan
  17 juni 2014 om 12:20

  Hele handige video. Ik moet even kwijt dat je stem ontzettend lijkt op die van Nicolette van Dam!

 • Pauline
  16 juni 2014 om 19:56

  Dat laat ik je zien in de video. Het is wel een dingetje maar het kan eventueel in de vaatwasser.

 • Pauline
  16 juni 2014 om 19:56

  Ja dat werkt echt heel goed :)

 • Lauranne
  16 juni 2014 om 19:54

  Wat een goede tip van het invriezen! Had ik nooit aan gedacht en is heel handig als je een drukke week hebt.

 • Guusje
  16 juni 2014 om 17:34

  Ik heb nu een oudje die het prima doet alleen is het schoonmaken zo verschrikkelijk. Hoe is dat bij deze machine?

 • Sarah
  16 juni 2014 om 12:35

  Wat een mooi apparaat, je kunt er echt veel mee!

 • Elsbet | La Vie Pure
  16 juni 2014 om 12:32

  Lijkt me een fijn apparaat!

 • Nicole
  16 juni 2014 om 11:12

  Gisteren ontdekt dat de blender lekt. Een mooi moment om hier eens na te gaan kijken. Hij lijkt me super

 • Suzanne
  16 juni 2014 om 10:08

  Heel leuk filmpje, je keuken is zo mooi! Heb echt genoten ervan zaterdag.

 • MySimplySpecial
  16 juni 2014 om 09:28

  Ik maak al wel regelmatig smoothies, maar juicen zou ik zeker ook nog eens willen proberen.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.