Menu

Video: I had a Taste of Amsterdam

Afgelopen donderdag was de opening van Taste of Amsterdam en ik was erbij. Het was echt te gek en ik heb van iedere seconde en hap genoten.  Ik heb een vlog gemaakt zodat jullie ook een beetje mee kunnen genieten. Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Taste of Amsterdam is nog t/m zondag te bezoeken in het Amstelpark. Kijk hier voor meer info.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

11 reacties

 • Pauline
  25 mei 2014 om 11:06

  Haha die hoef ik ook niet meer ;)

 • Monique
  23 mei 2014 om 22:52

  leuk om dit te zien, beleven we taste nog een keer. Wij waren er voor het eerst en vonden het erg leuk. hebben nog met een workshop mee gedaan. Heerlijke dingen geproefd, maar de insecten heb ik laten liggen ;-)

 • Pauline
  21 mei 2014 om 11:46

  Oh wat leuk dat je mij zo gevonden hebt. Wat was het leuk he? Tot volgende jaar!

 • Hetty de Vogel
  21 mei 2014 om 10:53

  Wat een leuke reportage Pauline! Ik kan er echt nog bij nagenieten. Wat een super evenement. En zonder dat ik het wist staan wij er ook op met onze demonstratie orecchiette en pasta maken :) Grazie mille Pauline.
  Tot volgend jaar!

 • Pauline
  17 mei 2014 om 22:32

  Thanks all, ik wil stiekem nog wel een keer ;)

 • Marlie
  17 mei 2014 om 18:59

  Super leuk zo'n filmpje!

 • Anniek
  17 mei 2014 om 17:56

  Wat een leuk filmpje zeg, leuk om er zo toch een beetje bij te zijn! Het lijkt me een heel gaaf festival, maar ja, Amsterdam is toch een behoorlijk eind weg voor mij... Je hebt echt lekkere dingen gegeten zeg, ik krijg nu alleen maar nog meer honger! :)

 • Bianca
  17 mei 2014 om 10:43

  Heel leuk filmpje! Leuk ook wat de chefs vertellen.
  Ben ik er toch een beetje bij =)

 • MySimplySpecial
  17 mei 2014 om 10:03

  Wat leuk! Misschien dat ik volgens jaar ook maar ga!

 • Sarah
  17 mei 2014 om 09:46

  Leuk! Kan er helaas niet naar toe

 • Anneke
  17 mei 2014 om 08:17

  Heel leuk te zien!! Goede vlog! Wij wonen ver weg van Amsterdam maar ik wil toch heel graag gaan. Ik ga mijn vriend vanmiddag, als die thuis komt je filmpje laten zien, is die vast om!

  Heb je nog leuke spulletjes gekocht?

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.