Menu

Hotspot Anne & Max Haarlem

“Max ik wou dat we

blaadjes waren, dan konden

we samen wegwaaien”

Anne

Anne & Max is mijn lievelingsplek in Haarlem voor een fijne lunch, een lekkere latte of een killer van een carrot cake. Onlangs werd de vestiging in Haarlem, compleet verbouwd en hij is nu mooier dan ooit. Als ik in de stad ben ga ik altijd wel even langs en hoop ik dat een plekje kan bemachtigen, want dat het geliefd is onder Haarlemmers, staat vast.

anne max haarlem

Het is een gezellige tent waar je altijd vriendelijk wordt begroet. Mijn favo plek is een lekkere zitstoel bij het raam, maar meestal neem ik plaats aan een van de vele tafeltjes of aan de grote stamtafel in het midden. Achterin de zaak is er plek om lekker te werken en er is gratis Wifi. Best fijn werken onder het genot van lekkere broodjes en koffie.

anne & max

De kaart is fijn en uitgebreid. Je kunt er lekker lang ontbijten met croissants, broodjes en verse sappen of enkel een yoghurt met vers fruit en granola nemen. De lunchopties zijn mega, warme panini’s met gesmolten kaas, stoere boterhammen van desem, lichte maar smaakvolle salades of hartverwarmende soepen. Alles is altijd even vers en lekker. Ik ben een twijfelkont en iedere keer weet ik niet wat ik moet kiezen, een ding is zeker het is altijd lekker. Deze club Yacht is een van mijn favo’s met gerookte zalm en een eitje.

anne max haarlem

anne max haarlem

En de koffie is er heerlijk. Als coffeelover is dat voor mij een groot pluspunt. Maar ook voor huisgemaakte ijsthee en gezonde sapjes van biet, wortel of enkel fruit ben je hier aan het juiste adres. Ook kun je er koffie en thee voor thuis kopen of een koffie to go meenemen. Had ik al verteld dat ik enthousiast ben?

Hotspot
Anne & Max

 

Waar
Zijlstraat 68 zw, Haarlem

 

WWW
www.annemax.nl

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

12 reacties

 • Pauline
  19 mei 2014 om 07:17

  Oh leuk en en en hoe vond je het?

 • Juliet
  18 mei 2014 om 12:46

  Jaah! Vandaag voor het eerst naar Haarlem, en ik heb er onwijs veel zin in! Daarom gaan we Anne & Max ongetwijfeld een bezoekje brengen. Met mijn vriend en ik als pure Brabantse vind dit natuurlijk te gek!

 • Martine
  13 april 2014 om 12:44

  Jaaaa, Anne & Max is fijn!

 • Anita
  13 april 2014 om 07:18

  En de hummus...❤️

 • Els
  12 april 2014 om 23:34

  Jaa Anne & Max! Zo leuk:)..
  Tijdens een bezoekje aan Haarlem at ik daar mijn allereerste punt carrot cake en ben sindsdien verzot op die taart (en op de lunchroom zelf natuurlijk;))..
  Wanneer ik naar Haarlem ga, probeer ik iedereen altijd over te halen met me mee te gaan naar Anne&Max.
  Wordt ook zo vrolijk van de T-shirts van de bediening (Anne voor vrouwen en Max voor de mannen)!

 • Cathelijne
  12 april 2014 om 17:56

  Tijdens mijn jaarlijkse citytripje naar Haarlem samen met mn moeder, gaan we er ook altijd langs. Zo lekker en leuk! In Juli mogen we weer! Zin in!

 • Remy | BakingBeautyNL
  12 april 2014 om 15:24

  Bedankt voor de tip!!!
  Ziet er gezellig uit.

 • Manon
  12 april 2014 om 11:15

  Leuk plekje zeg! Zier er heel gezellig uit :)

 • MySimplySpecial
  12 april 2014 om 10:21

  Wat een gezellig plekje!

 • Suzanne
  12 april 2014 om 10:19

  Voor mensen uit de omgeving van leiden, hier zit ook een hele leuke!

 • Mireille
  12 april 2014 om 09:30

  Ahh wat leuk, ik kom heel vaak in Haarlem en weet dat Anne & Max er zit, maar ben er nog nooit geweest laatst staan iets gegeten. Maar het ziet er echt heel lekker uit, echt een bezoekje waard!

 • Miranda
  12 april 2014 om 08:45

  Dat ziet er echt heel erg leuk en gezellig uit!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.