anne max haarlem

Hotspot Anne & Max Haarlem

“Max ik wou dat we

blaadjes waren, dan konden

we samen wegwaaien”

Anne

Anne & Max is mijn lievelingsplek in Haarlem voor een fijne lunch, een lekkere latte of een killer van een carrot cake. Onlangs werd de vestiging in Haarlem, compleet verbouwd en hij is nu mooier dan ooit. Als ik in de stad ben ga ik altijd wel even langs en hoop ik dat een plekje kan bemachtigen, want dat het geliefd is onder Haarlemmers, staat vast.

anne max haarlem

Het is een gezellige tent waar je altijd vriendelijk wordt begroet. Mijn favo plek is een lekkere zitstoel bij het raam, maar meestal neem ik plaats aan een van de vele tafeltjes of aan de grote stamtafel in het midden. Achterin de zaak is er plek om lekker te werken en er is gratis Wifi. Best fijn werken onder het genot van lekkere broodjes en koffie.

anne & max

De kaart is fijn en uitgebreid. Je kunt er lekker lang ontbijten met croissants, broodjes en verse sappen of enkel een yoghurt met vers fruit en granola nemen. De lunchopties zijn mega, warme panini’s met gesmolten kaas, stoere boterhammen van desem, lichte maar smaakvolle salades of hartverwarmende soepen. Alles is altijd even vers en lekker. Ik ben een twijfelkont en iedere keer weet ik niet wat ik moet kiezen, een ding is zeker het is altijd lekker. Deze club Yacht is een van mijn favo’s met gerookte zalm en een eitje.

anne max haarlem

anne max haarlem

En de koffie is er heerlijk. Als coffeelover is dat voor mij een groot pluspunt. Maar ook voor huisgemaakte ijsthee en gezonde sapjes van biet, wortel of enkel fruit ben je hier aan het juiste adres. Ook kun je er koffie en thee voor thuis kopen of een koffie to go meenemen. Had ik al verteld dat ik enthousiast ben?

Hotspot
Anne & Max

 

Waar
Zijlstraat 68 zw, Haarlem

 

WWW
www.annemax.nl

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in