Hugh's 3 eenheid op een bord

Review Hugh’s 3

De 3 musketiers, de 3 gezusters, brings back memories, de 3 wijzen uit het Oosten, het getal 3 heeft iets magisch. Hugh Fearnly-Whittingstall vond dat ook en het getal 3 is de grote leidraad in zijn boek Hugh’s 3 – de lekkerste 3 eenheid op een bord.

Hugh's 3 eenheid op een bord

Ik was al fan van zijn eerdere boek Veg, maar ook 3 is weer een musthave voor de kookfanaat. In 3 vind je vernieuwende maar ook klassieke smaaktrio’s, recepten gebaseerd op 3 ingrediënten die dikke vrienden zijn. Bietjes, feta en walnoten, wortelen, amandelen en komijn, maar ook klassieke smaken zoals kersen, chocolade en room en ietwat ongewone combinaties zoals olijven, mozzarella en bonen en dropscones, ahorn siroop en roomijs.

Hugh's 3 eenheid op een bord

Het boek bevat meer dan 175 recepten die verdeeld zijn in verschillende hoofdstukken zoals met zijn drieën in bed, groentetrio’s en triple traktaties. Het fijne aan dit boek vind ik dat ieder recept een foto heeft, ik ben erg visueel ingesteld en kijk eerder plaatjes dan dat ik lees. Ook een groot pluspunt vind ik de eenvoudigheid van de recepten, ze zijn niet ingewikkeld en ik ben geen gekke ingrediënten tegen gekomen. De producten kun je gewoon in de supermarkt halen en daar scoor je bij mij punten mee.

Als ik zelf een recept bedenk, ga ik ook vaak uit van 3 smaken. 2 smaken is saai en eentonig en een derde ingrediënt of smaak, maakt een recept spannend. Ik vind dat Hugh er wederom in geslaagd is om een super boek te maken dat toegankelijk is en vooral heel erg lekker. Voor mij een bron van inspiratie.

Zet hem op je verlanglijstje voor kerst of bestel Hugh’s 3 hier bij Bol.com.

Hugh's 3 eenheid op een bord

Titel
Hugh’s 3

Auteur
Hugh Fearnley-Whittingstall

Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep – Becht lifestyle

Bestellen
Prijs € 24,95
bij Bol.com.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in