Menu

Review Hugh’s 3

De 3 musketiers, de 3 gezusters, brings back memories, de 3 wijzen uit het Oosten, het getal 3 heeft iets magisch. Hugh Fearnly-Whittingstall vond dat ook en het getal 3 is de grote leidraad in zijn boek Hugh’s 3 – de lekkerste 3 eenheid op een bord.

Hugh's 3 eenheid op een bord

Ik was al fan van zijn eerdere boek Veg, maar ook 3 is weer een musthave voor de kookfanaat. In 3 vind je vernieuwende maar ook klassieke smaaktrio’s, recepten gebaseerd op 3 ingrediënten die dikke vrienden zijn. Bietjes, feta en walnoten, wortelen, amandelen en komijn, maar ook klassieke smaken zoals kersen, chocolade en room en ietwat ongewone combinaties zoals olijven, mozzarella en bonen en dropscones, ahorn siroop en roomijs.

Hugh's 3 eenheid op een bord

Het boek bevat meer dan 175 recepten die verdeeld zijn in verschillende hoofdstukken zoals met zijn drieën in bed, groentetrio’s en triple traktaties. Het fijne aan dit boek vind ik dat ieder recept een foto heeft, ik ben erg visueel ingesteld en kijk eerder plaatjes dan dat ik lees. Ook een groot pluspunt vind ik de eenvoudigheid van de recepten, ze zijn niet ingewikkeld en ik ben geen gekke ingrediënten tegen gekomen. De producten kun je gewoon in de supermarkt halen en daar scoor je bij mij punten mee.

Als ik zelf een recept bedenk, ga ik ook vaak uit van 3 smaken. 2 smaken is saai en eentonig en een derde ingrediënt of smaak, maakt een recept spannend. Ik vind dat Hugh er wederom in geslaagd is om een super boek te maken dat toegankelijk is en vooral heel erg lekker. Voor mij een bron van inspiratie.

Zet hem op je verlanglijstje voor kerst of bestel Hugh’s 3 hier bij Bol.com.

Hugh's 3 eenheid op een bord

Titel
Hugh’s 3

Auteur
Hugh Fearnley-Whittingstall

Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep – Becht lifestyle

Bestellen
Prijs € 24,95
bij Bol.com.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

9 reacties

 • Denise
  22 december 2013 om 20:57

  Ooooh leuk!! Ik ben ook fan van Veg!!

 • Pauline
  5 december 2013 om 22:01

  Ja ik ben ook fan van Veg

 • Con leche
  5 december 2013 om 16:23

  Dit lijkt me een heel leuk boek. Net voor m'n verjaardag al een heleboel kookboeken gehad, waaronder Veg!, dus deze dan maar misschien vragen voor de kerst. Goede tip!

 • Nicky
  5 december 2013 om 10:44

  Lijkt me een mooi en handig kookboek!
  Ik vind het ook altijd fijn als er bij elk recept een foto staat.

 • Miranda
  5 december 2013 om 09:22

  Dat klinkt erg goed!

 • Jacobiene
  5 december 2013 om 09:21

  Vol verwachting klopt ons hart.....die keukenrobot wordt vandaag verloot! Laat on s alsjeblieft niet te lang in spanning zitten....t voelt bijna als uitslag van een examen!!!

 • Jacobiene
  5 december 2013 om 09:18

  Vol verwachting klopt ons hart......vandaag....uitslag...! Laat de pieten dan maar van 't dak waaien...jij houdt de spanning er nog even in??? We wachten (niet rustig!) af.

 • Hannah
  5 december 2013 om 09:16

  Klinkt goed! En ik vind Veg! echt het beste vegetarische kookboek dat ik heb, en ik heb er veel...:)

 • MySimplySpecial
  5 december 2013 om 08:15

  Klinkt goed! Ik vind het ook altijd erg fijn als er bij elk recept een foto staat!

Reactie plaatsen