Sla Amsterdam

Hotspot Sla Amsterdam

Wie denk dat salades alleen voor de zomer zijn, heeft het mis. Bij Sla Amsterdam eten ze het hele jaar door salades. Ik hou van zulke plekken, waar je snel iets lekkers en gezond kunt eten.

Bij Sla stel je zelf je eigen salade samen, je begint met een basis en daarbij kun je kiezen uit verschillende soorten sla, maar ook snijbiet of spinazie. Dan voeg je een graan of een zaad toe zoals quinoa, spelt bulghur, linzen of couscous. Je kunt vervolgens 3 groentes kiezen en een topping zoals kruiden of Parmezaan. Als laatste kies je de dressing bijvoorbeeld een pittige wasabi, een knoflook of een lekkere balsamico azijn plus olijfolie. En dat alles voor maar €7,00. Voor een kleine bijbetaling kan je een extra special toevoegen zoals gegrilde kip, zalm, buffelmozzarella of falafel.

Sla Amsterdam Sla Amsterdam

Naast deze salades kan je bij Sla ook terecht voor dagverse soepen en spelt brood met lekkere spreads. Het is een gezellige plek, die veel groen uitstraalt. Je kunt hier ter plekke je salade op eten, maar je kunt hem ook meenemen zoals ik gedaan heb.

Ik vond het zelf moeilijk om te kiezen. Uiteindelijk ging ik voor een herfstige salade op basis van spinazie met pompoen, paddestoelen, spelt bulghur en falafel. De salade was echt super lekker en zelfs ongeveer 4 uur later nog kakelvers.

Salade met falafel

Dus kan je wel een gezond hap gebruiken? Ga dan zeker eens lang bij Sla! Ik weet zeker dat je het leuk vindt.

Sla Amsterdam, Ceintuurbaan 149, www.ilovesla.com

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in