borrelhapjeskalender

Review De Borrelhapjeskalender

Het jaar is bijna om, maar dat maakt voor deze kalender niet uit. Die kun je namelijk jaar in jaar uit gebruiken. De borrelhapjeskalender is alweer de 3e culinaire kalender van Uitgeverij Snor. Na de soep- en toetjes & taarten kalender werd het hoog tijd voor borreltijd.

borrelhapjeskalender

Het is een echte kalender met een ringband en voor iedere dag van de maand een pagina. In deze kalender vind je 366 recepten, voor elke dag 1 + 2 extra voor in het weekend. Omdat er elke dag wel wat te vieren valt!

De vormgeving is heel leuk gedaan, in de kalender vind je foto’s, leuke illustraties en grafisch vormgegeven pagina’s. Ik hou echt van het speelse karakter hiervan.

borrelhapjeskalender

De recepten zijn erg leuk en er zit heel veel variatie in. Van luxe hapjes met rivierkreeft tot makkelijke spreads, dips en dadelhapjes. En het leuke van deze kalender is dat er ook 2 recepten van mijzelf in staan. Een Pauline en een Maurits recept. Niet dat Maurits dat recept bedacht heeft, maar hij heeft het wel goed gekeurd.

borrelhapjeskalender

Mijn Hartige Spinazie muffins staan op 23 mei omdat 22 mei (mijn verjaardag al verzegd was) en Maurits zijn Hummus met zongedroogde tomaten staan op 25 februari. Waarom die dag? Geen idee!

Ik ga de kalender een mooi plekje geven. Ik denk dat ik hem ergens op hang en de verjaardagen er in zet. Dan heb ik iedere dag een mooi recept en vergeet ik de verjaardagen ook niet meer.

Titel

De borrelhapjeskalender

Auteur

Kamer 456

Uitgeverij

Uitgeverij Snor

Bestellen

Prijs € 18,50 bij Bol.com.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in