borrelhapjeskalender

Review De Borrelhapjeskalender

Het jaar is bijna om, maar dat maakt voor deze kalender niet uit. Die kun je namelijk jaar in jaar uit gebruiken. De borrelhapjeskalender is alweer de 3e culinaire kalender van Uitgeverij Snor. Na de soep- en toetjes & taarten kalender werd het hoog tijd voor borreltijd.

borrelhapjeskalender

Het is een echte kalender met een ringband en voor iedere dag van de maand een pagina. In deze kalender vind je 366 recepten, voor elke dag 1 + 2 extra voor in het weekend. Omdat er elke dag wel wat te vieren valt!

De vormgeving is heel leuk gedaan, in de kalender vind je foto’s, leuke illustraties en grafisch vormgegeven pagina’s. Ik hou echt van het speelse karakter hiervan.

borrelhapjeskalender

De recepten zijn erg leuk en er zit heel veel variatie in. Van luxe hapjes met rivierkreeft tot makkelijke spreads, dips en dadelhapjes. En het leuke van deze kalender is dat er ook 2 recepten van mijzelf in staan. Een Pauline en een Maurits recept. Niet dat Maurits dat recept bedacht heeft, maar hij heeft het wel goed gekeurd.

borrelhapjeskalender

Mijn Hartige Spinazie muffins staan op 23 mei omdat 22 mei (mijn verjaardag al verzegd was) en Maurits zijn Hummus met zongedroogde tomaten staan op 25 februari. Waarom die dag? Geen idee!

Ik ga de kalender een mooi plekje geven. Ik denk dat ik hem ergens op hang en de verjaardagen er in zet. Dan heb ik iedere dag een mooi recept en vergeet ik de verjaardagen ook niet meer.

Titel

De borrelhapjeskalender

Auteur

Kamer 456

Uitgeverij

Uitgeverij Snor

Bestellen

Prijs € 18,50 bij Bol.com.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in