villa augustus

Hotspot Villa Augustus

Villa Augustus is een plek waar je heerlijk kunt relaxen, lekker kunt eten en genieten van de rust. Villa Augustus zit in Dordrecht en is een hotel, maar ook restaurant, lunchroom, borrelplek in één. Begin je dag goed met een lekker ontbijt, drink een fijne latte op het zonnige terras, geniet van een lekkere lunch met groente uit eigen tuin of schuif aan voor een lekker diner.

Villa Augustus

Villa Augustus

Villa Augustus Villa Augustus

Ik hou van zulke plekken. Zodra ik een stap binnen de deur zet, kijk ik mijn ogen uit. Ik zie een mini bakkerij waar brood wordt gebakken, een kleine groentewinkel met verse groente uit eigen tuin, maar ook linzen, kaas en olijfolie in heel veel soorten. In het winkeltje scoor je leuke cadeautjes, vrolijke kommen, leuke boeken en hebbedingen voor in de tuin.

Hotspot Dordrecht Hotspot Dordrecht

Een stap verder brengt mij bij het restaurant wat echt enorm groot is. De keuken is helemaal open en met blije ogen kijk ik naar de koks die maaltijden een het bereiden zijn. Je kan ter plekke wat bestellen en meenemen, maar je kan ook plaatsnemen aan een van de vele tafeltjes. “Je mag doen waar je zin in hebt”, spreekt een vrolijke dame mij blij toe.

broodje zalm chocolade taartvilla augustus

Wij hadden een zonnige dag uitgekozen en namen plaats op een lekker plekje op het terras. Met uitzicht over de enorme moestuin. Ik bestelde een lekkere zuurdesem boterham met zalm en de Mr. nam een lekkere punt donkere chocolade taart. Allebei even lekker.

moestuin moestuin

De moestuin is echt fantastisch, ik zag verse vijgen, maïs, veel kruiden, uien, rood fruit en veel tomaten in de kas. Je kan hier ook verblijven in het hotel, het lijkt mij een heerlijke plek om te overnachten.

villa augustus

Achter ieder hoekje, deurtje ondek je wel weer iets nieuws. Zo is er helemaal achterin nog een prachtig aangelegde Engelse tuin. Met bankjes waar je lekker kunt zitten en relaxen.

Ik nam nog linzen en zuurdesembrood mee voor thuis. Wat een prachtige plek, ik kom zeker nog eens terug bij Villa Augustus.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in