fast fresh easy

Review Fast, fresh & easy – Lorraine Pascale

Fast, fresh & easy is alweer het derde kookboek van Lorraine Pascale dat in het Nederlands is uitgebracht. Lorraine Pascale is een Britse tv kok die je vast wel kent van haar bakprogramma en gelijknamige boek Baking made Easy.

orraine-pascale-fast-fresh-easy

In Fast, fresh and easy vind je meer dan 100 recepten die zoals de titel al zegt, snel, vers en niet al te moeilijk zijn. Lorraine heeft zelf een druk gezinsleven en dit is het uitgangspunt van haar boek. Ze heeft het geschreven voor zichzelf en haar gezin maar ook voor alle andere hard werkende moeders en vaders met een druk bestaan. Want zoals iedereen weet, we krijgen het steeds drukker en dan is er niet altijd de tijd om uren in de keuken te staan.

orraine-pascale-fast-fresh-easy

De recepten zijn gebaseerd op snelheid en gemak, maar zeker niet saai. Het boek is verdeeld in 10 hoofdstukken en dit gaat van snackjes tot salades, van brood tot gebak en tongstrelende creaties. De hoofdgerechten zijn verdeeld in kip en eend, rund, lam en varken, vis en vega. Elk hoofdgerecht bevat meteen een bijgerecht zodat je meteen een complete maaltijd hebt.

zalmceviche

Er staan mooie foto’s in het boek, simpel maar aantrekkelijk. What you see is what you get. Ik vind de recepten erg leuk. Knapperige kiprepen, een ceviche van zalm, Thaise bief salade, Marokkanse pestovis. Maar ook zoete zaligheden zoals een stunning cheesecake, eton mess en pindakaasblokjes. De recepten zijn heel erg gevarieerd en je ziet de invloeden van de hele wereld terug in het boek.

fast fresh easy

Als je fan bent van Lorraine Pascale moet je dit boek zeker hebben. Zij krijgt bij mij in ieder geval een mooi plekje in de boekenkast.

Titel: Fast, fresh & easy
Auteur: Lorraine Pascale
Prijs: € 19,99
Uitgever: Veltman uitgevers

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in