Menu
falafel-kidneybonen-4.jpg

Falafel wraps

Lekker recept voor falafel wraps. Normaal eten we deze kikkererwtenburgertjes altijd met vers pitabrood. Maar zo gerold in een wrap met sla, komkommer en tomaat is ook heerlijk. De wraps met falafel zijn ook erg geliefd bij kleine gasten. Onze jongens zijn er dol op.

Ingrediënten voor 4 st.
300 gr falafel
4 wraps
4 handjes sla
Stukje komkommer
2 tomaatjes
1 avocado
Klein rood uitje
4 flinke el hummus
Eventueel knoflooksaus

Zo maak je het
Maak de falafel volgens het recept. Je kunt natuurlijk ook kant en klare falafel kopen.

Neem een wrap en warm deze even kort op in de magnetron of in een droge koekenpan.

Besmeer de wrap rijkelijk met de hummus en beleg hem met een handje sla.

Verdeel 4 falafel balletjes over de wrap.

Maak de wrap af een paar stukjes komkommer, een paar ringetjes ui, een paar schijfjes avocado en een paar partjes tomaat en vouw hem lekker dicht. Serveer eventueel met knoflooksaus.

Serveer de wrap met falafel meteen.

falafel wraps

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan