Kokosmakronen
Zelf kokosmakronen maken? Dat is echt supermakkelijk. Wij laten het je zien in dit kokosmakronen recept. Je hebt maar 3 ingrediënten nodig en slechts 25 minuten van je tijd. Kokosmakronen bakken is dus echt een eitje. Je moet alleen even weten hoe het moet, en dat gaan wij je nu vertellen. Dus wil je snel iets lekkers op tafel kunnen zetten voor je gasten (of voor jezelf)? Ga aan de sla met dit recept voor snelle kokosbollen. Wil je liever een wat gezondere versie? Klik hier voor onze gezonde kokosmakronen.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 10 st.
- 3 eiwitten
- 150 gr suiker
- 150 gr kokosrasp
Zo maak je het
Klop de eiwitten op met de suiker in een vetvrije kom.
Spatel de kokosrasp door het eiwitmengsel.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak bollen van het beslag met een ijsschep (of twee lepels) en leg deze op de bakplaat.
Zet de kokosmakronen 20 minuten in de oven op 175 graden (boven- en onderwarmte).
Dit recept bewaren?
Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.