Kokosmakronen
Zelf kokosmakronen maken? Dat is echt supermakkelijk. Wij laten het je zien in dit kokosmakronen recept. Je hebt maar 3 ingrediënten nodig en slechts 25 minuten van je tijd. Kokosmakronen bakken is dus echt een eitje. Je moet alleen even weten hoe het moet, en dat gaan wij je nu vertellen. Dus wil je snel iets lekkers op tafel kunnen zetten voor je gasten (of voor jezelf)? Ga aan de sla met dit recept voor snelle kokosbollen. Wil je liever een wat gezondere versie? Klik hier voor onze gezonde kokosmakronen.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 10 st.
- 3 eiwitten
- 150 gr suiker
- 150 gr kokosrasp
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Klop de eiwitten op met de suiker in een vetvrije kom.
Spatel de kokosrasp door het eiwitmengsel.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak bollen van het beslag met een ijsschep (of twee lepels) en leg deze op de bakplaat.
Zet de kokosmakronen 20 minuten in de oven op 175 graden (boven- en onderwarmte).
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download het gratis ebook vol herfstrecepten
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in