
Kokosmakronen
Zelf kokosmakronen maken? Dat is echt supermakkelijk. Wij laten het je zien in dit kokosmakronen recept. Je hebt maar 3 ingrediënten nodig en slechts 25 minuten van je tijd. Kokosmakronen bakken is dus echt een eitje. Je moet alleen even weten hoe het moet, en dat gaan wij je nu vertellen. Dus wil je snel iets lekkers op tafel kunnen zetten voor je gasten (of voor jezelf)? Ga aan de sla met dit recept voor snelle kokosbollen. Wil je liever een wat gezondere versie? Klik hier voor onze gezonde kokosmakronen.



Culinaire post ontvangen?
Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.
Dat wil ik!Ingrediënten voor 10 st.
- 3 eiwitten
- 150 gr suiker
- 150 gr kokosrasp
Zo maak je het
Klop de eiwitten op met de suiker in een vetvrije kom.
Spatel de kokosrasp door het eiwitmengsel.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak bollen van het beslag met een ijsschep (of twee lepels) en leg deze op de bakplaat.
Zet de kokosmakronen 20 minuten in de oven op 175 graden (boven- en onderwarmte).


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan