Kokosmakronen bakken

Kokosmakronen

Zelf kokosmakronen maken? Dat is echt supermakkelijk. Wij laten het je zien in dit kokosmakronen recept. Je hebt maar 3 ingrediënten nodig en slechts 25 minuten van je tijd. Kokosmakronen bakken is dus echt een eitje. Je moet alleen even weten hoe het moet, en dat gaan wij je nu vertellen. Dus wil je snel iets lekkers op tafel kunnen zetten voor je gasten (of voor jezelf)? Ga aan de sla met dit recept voor snelle kokosbollen. Wil je liever een wat gezondere versie? Klik hier voor onze gezonde kokosmakronen.

Kokosmakronen maken
Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 10 st.

  • 3 eiwitten
  • 150 gr suiker
  • 150 gr kokosrasp

Zo maak je het

  1. Klop de eiwitten op met de suiker in een vetvrije kom.

  2. Spatel de kokosrasp door het eiwitmengsel.

  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak bollen van het beslag met een ijsschep (of twee lepels) en leg deze op de bakplaat.

  4. Zet de kokosmakronen 20 minuten in de oven op 175 graden (boven- en onderwarmte).

Kokosmakronen bakken
Kokosmakronen recept

Wat vind jij van dit recept?

3.5 (93 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

High tea Kinderrecepten Koekjes recepten Hollandse recepten Glutenvrije recepten Lactosevrije recepten Moederdag Vaderdag Verjaardag Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Bakrecepten

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in