pauline en annika

Pauline trakteert: culinair shoppen met korting en shoppen in onze stijl

Juist in deze gekke tijden moet je zelf de slingers ophangen. En jezelf af en toe verwennen. En daarom hebben we weer hele leuke actie’s voor je in petto, waarmee je de quarantaine periode een stukje leuker maakt. En je hoeft er de deur niet voor uit, dus dat is helemaal fijn. Ik doe dat door vaker iets lekkers te bestellen en mijn huis en tuin zomerklaar te maken. Wees lief voor jezelf, want al die ballen in de lucht houden nu is niet niks.

Helaas hebben we ook een aantal actie’s tijdelijk stop moeten zetten. Zo hadden we een leuke kortingsactie met Taste of Amsterdam en Yoghurt Barn. Deze staan, door de omstandigheden, tijdelijk on hold. Hopelijk kunnen we deze toffe actie’s ook snel weer aan jullie aanbieden.

Maar dan nu eerst de actie’s van deze maand. Lees je mee?

1. Culinair shoppen met korting

Foodelicious

Wij zijn dol op delicatessenwinkels en culinaire shops. Onze all-time favoriet is de Foodelicious in Rotterdam. Altijd als we in Rotterdam zijn, brengen we een bezoekje aan deze fantastische zaak. En we gaan er nooit met lege handen naar huis. Je kunt er terecht voor de heerlijkste oliën en azijnen, daar zijn ze gespecialiseerd in. Je kunt natuurlijk alles proeven, wat het alleen maar leuker maakt. Maar het assortiment is enorm. Van heerlijke sauzen en dips, chocola en chips tot aan leuke cadeautjes om weg te geven, kazen en worstjes. En dat is lang niet alles hoor. Neem maar snel een kijkje op de website, want er is teveel lekkers waar je waarschijnlijk niet uit kan kiezen.

Samen met Foodelicious hebben we een te gekke memberactie opgezet. Als member krijg je maar liefst 25% korting op het hele assortiment van Foodelicious. Hoe fijn is dat?! En nog fijner: je kunt gewoon online shoppen bij Foodelicious, dus je hoeft er de deur niet voor uit. En in deze bizarre tijd moeten we onszelf en elkaar verwennen. En hoe kan dat nou beter met een paar heerlijke producten! Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

2. Korting op delicious. magazine (alleen vandaag nog!)

delicious. abonnement

Deze actie was eigenlijk al verlopen, maar is wegens succes verlengd! En alleen vandaag nog geldig.

delicious.magazine is voor ons altijd een bron van inspiratie. Wij begeven ons heel veel op het wereldwijde web voor inspiratie, maar soms is het ook lekker om even offline te zijn en door een magazine heen te bladeren. En dan pakken we steevast delicious.magazine erbij. Of je nu op zoek bent naar fijne, makkelijke recepten, leuke hotspots, culi nieuwtjes of juist wat meer uitdagende recepten, bij delicious. ben je dan aan het goede adres.

Wil jij ook af en toe even offline genieten van culinaire inspiratie? Dat kan. Want wij mogen je 5 x delicious.magazine aanbieden voor €19,95 in plaats van 40,-. Dus bam, lekker 50% korting! Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

3. Shoppen in onze stijl

Dagelijks krijgen wij vragen over de spullen die wij laten zien in onze foodfoto’s, maar ook in de stories en vlogs. Van het servies tot aan de meubels en van het bestek tot aan de tafellakens. Daarom hebben we in samenwerking met Westwing al onze favoriete producten in een handige shopping guide gezet. Zo kun je meteen zien wat onze favoriete producten zijn en kun je shoppen in onze stijl. Denk aan gouden bestek, linnen tafellakens, aardewerk servies in de typische blauwgrijze tinten waar wij zo van houden. Dus, wil jij thuis ook zo’n mooie tafelsetting creeren zoals wij altijd laten zien op onze foodfoto’s? Neem dan even een kijkje in onze shopping guide en laat je inspireren. Registreer je hier of log in om onze shoppingguide te bekijken.

En er is meer..

Naast deze nieuwe actie’s lopen er nog een aantal andere actie’s door. Zo kun je nog steeds €15,- korting krijgen op je eerste bestelling bij Frecious. Je weet wel, van die lekkere healthy sapjes. En je krijgt als member 20% korting op het hele assortiment van Bites We Love.

En wist je al dat je favoriete recepten kunt opslaan in je persoonlijke profiel? Zo kun je ze altijd makkelijk terugvinden. Het is ook mogelijk om lijsten aan te maken om je recepten te categoriseren. Ga je bijvoorbeeld barbecuen binnenkort? Maak dan een lijst aan met ‘BBQ’ en sla daar alle bbqrecepten op die je wilt gaan maken. Handig he?

pauline en annika

Ben jij al member?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de acties en heb je ook zin om met onze recepten aan de slag te gaan? In nog geen 10 tellen maak je (geheel GRATIS) een account aan. Registreer je hier & schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je niets meer hoeft te missen. Al meer dan 70.000 mensen gingen je voor. Veel plezier met alle leuke aanbiedingen!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in