Diary Oktober #1
Wat een leuke weken zijn dit. Echt de adrenaline giert door mijn lief. Mijn boek is uit, ik opende een webshop, had opnames voor 24 Kitchen en mijn eigen boeklancering vond plaats. Druk, maar vooral heel leuk. Kijk je mee?
Yes, hij is binnen. Op dat moment was ik zo excited dat ik niet eens rustig het boek kon bekijken. Meestal leg ik het dan even weg en als de adrenaline weer wat gezakt is, bekijk ik het rustig.
Ik ben superblij met het eindresultaat. Trots op Annika die de styling heeft gedaan en trots op Danielle die alle foto’s heeft gemaakt. En natuurlijk ook een beetje trots op mijzelf.
En wat doe je dan? Een rondje boekhandels om te kijken hoe je boek er in het wild bij ligt. Dit was bij boekhandel de Vries. Heb je al gezien dat wij samen met hotspot Staal een Feel Good Food diner organiseren. Het eerste diner was binnen 2 dagen uitverkocht. Wauw! Maar we gaan kijken voor een nieuwe datum, alle info vind je hier.
Ik had opnames voor het nieuwe programma van Miljuschka op 24 Kitchen. Het programma heet Cook it Forward. Gedurende 10 dagen zijn er foodies te gast in de keuken van Miljuschka. We koken samen en ondertussen vraagt ze mij het hemd van het lijf. Mijn uitzending is 21 november. Spannend.
Ik zou willen dat ik er iedere dag zo uitzag. Met dank aan de visagiste van Cook it Forward.
Daarna ging ik naar de boeklancering van Snelle klassiekers met een twist van Brenda. En oh wat heeft ze ons verwend met lekkere dingen. Ik heb al een recept uit haar boek gemaakt en zal dit binnenkort met jullie delen.
Maurits en ik (of eigenlijk had ik het in mijn hoofd gehaald) wilden deze witte kast verven. Ik vond hem zo saai zo. En omdat we nieuwe stoere lampen gekocht hebben, paste hij ook niet helemaal meer bij ons interieur. Dit is before.
En dit is after. Het is de kleur Denim Drift van Flexa. Thanks voor de tip Interior Junkie. Hij is nog niet helemaal af, want de greepjes ga ik nog zwart spuiten. Ik ben er superblij mee.
Zo lief, Annika had deze taart laten maken om het succes te vieren. Echt Hema 🙂
Doen jullie al mee aan de #instafoodchallenge van Annika? Het is superleuk om mee te doen. Uiteraard kan je nu ook nog gewoon instappen. Het idee is dat je iedere dag een foodfoto volgens de opdracht deelt op Instagram. Erg leuk om alle inzendingen te zien.
Met mijn lieve meneer ging ik even naar De Pijp. Even lunchen bij Coffee & Coconuts, shoppen bij de Toko, bij Duikelman, bij We are Labels en andere leuke winkeltjes. Nog wat lekkere dingetjes gehaald bij Landmarkt en een koffietje gedronken op het terras. Ja zo ziet mijn favoriete zaterdag eruit.
Ik had de menukaart al gecheckt en ik wilde de Souk salade graag proeven. Maar op “du moment” had ik toch meer zin in pancakes. Goh, what else is new?
Zo attent als PR bureaus je feliciteren met hele bijzondere momenten. Thanks team MediaXplain.
Annika en ik gingen weer eens op hotspot ontdekking in Haarlem. Binnenkort zal Annika je alles vertellen over Cups & Leafs. Hier kan je heerlijk lunchen (met dim sums) en natuurlijk de lekkerste theetjes drinken. Soon online.
En toen ging onze webshop live. Hier kan je gesigneerde exemplaren bestellen van al onze boeken. Best een spannend moment weer. Maar superleuk dat er al zoveel boeken besteld zijn. Thanks allemaal.
Achter de schermen ziet dat er zo uit. Mijn huis is een pakhuis geworden.
En toen was de boeklancering. Ik gaf een Feel Good Food Diner bij Lavinia Good Food. Dat was superleuk. We hebben een video gemaakt, deze komt nog online. Maar hier alvast wat kiekjes.
Speechen. Job mijn uitgever mocht eerst. En dat waren hele lovende woorden. Dankjewel Job.
Op het menu allemaal recepten uit mijn boek. En alles was zo lekker. Het is toch spannend als een echte chef met jouw recepten aan de slag gaat. Hij vond het allemaal lekker en vooral heel makkelijk. Nou dat was precies de bedoeling.
Iedereen vond het lekker gelukkig.
En het eerste exemplaar van Feel Good Food reikte ik uit aan Annika, zusje & tevens blogpartner.
Zo fijn dat deze leuke mensen allemaal aanwezig waren op mijn feestje.
Die glimlach gaat nooit meer weg.
Eerst even een weekje bijkomen van alle hectiek. Op dit moment ben ik in Stockholm. Dus Annika moet de Toko even in haar eentje runnen. Gaat vast lukken.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in