Feel Good Food

Diary Oktober #1

Wat een leuke weken zijn dit. Echt de adrenaline giert door mijn lief. Mijn boek is uit, ik opende een webshop, had opnames voor 24 Kitchen en mijn eigen boeklancering vond plaats. Druk, maar vooral heel leuk. Kijk je mee?
Feel Good FoodYes, hij is binnen. Op dat moment was ik zo excited dat ik niet eens rustig het boek kon bekijken. Meestal leg ik het dan even weg en als de adrenaline weer wat gezakt is, bekijk ik het rustig.

Feel Good Food

Ik ben superblij met het eindresultaat. Trots op Annika die de styling heeft gedaan en trots op Danielle die alle foto’s heeft gemaakt. En natuurlijk ook een beetje trots op mijzelf.
Feel Good FoodEn wat doe je dan? Een rondje boekhandels om te kijken hoe je boek er in het wild bij ligt. Dit was bij boekhandel de Vries. Heb je al gezien dat wij samen met hotspot Staal een Feel Good Food diner organiseren. Het eerste diner was binnen 2 dagen uitverkocht. Wauw! Maar we gaan kijken voor een nieuwe datum, alle info vind je hier.

cook it forward

Ik had opnames voor het nieuwe programma van Miljuschka op 24 Kitchen. Het programma heet Cook it Forward. Gedurende 10 dagen zijn er foodies te gast in de keuken van Miljuschka. We koken samen en ondertussen vraagt ze mij het hemd van het lijf. Mijn uitzending is 21 november. Spannend.

pauline

Ik zou willen dat ik er iedere dag zo uitzag. Met dank aan de visagiste van Cook it Forward.

snelle klassiekers

Daarna ging ik naar de boeklancering van Snelle klassiekers met een twist van Brenda. En oh wat heeft ze ons verwend met lekkere dingen. Ik heb al een recept uit haar boek gemaakt en zal dit binnenkort met jullie delen.

kast

Maurits en ik (of eigenlijk had ik het in mijn hoofd gehaald) wilden deze witte kast verven. Ik vond hem zo saai zo. En omdat we nieuwe stoere lampen gekocht hebben, paste hij ook niet helemaal meer bij ons interieur. Dit is before.

denim drift

En dit is after. Het is de kleur Denim Drift van Flexa. Thanks voor de tip Interior Junkie.  Hij is nog niet helemaal af, want de greepjes ga ik nog zwart spuiten. Ik ben er superblij mee.

Feel Good Food

Zo lief, Annika had deze taart laten maken om het succes te vieren. Echt Hema 🙂

instafoodchallenge

Doen jullie al mee aan de #instafoodchallenge van Annika? Het is superleuk om mee te doen. Uiteraard kan je nu ook nog gewoon instappen. Het idee is dat je iedere dag een foodfoto volgens de opdracht deelt op Instagram. Erg leuk om alle inzendingen te zien.

pauline

Met mijn lieve meneer ging ik even naar De Pijp. Even lunchen bij Coffee & Coconuts, shoppen bij de Toko, bij Duikelman, bij We are Labels en andere leuke winkeltjes. Nog wat lekkere dingetjes gehaald bij Landmarkt en een koffietje gedronken op het terras. Ja zo ziet mijn favoriete zaterdag eruit.
 coffee and coconutsIk had de menukaart al gecheckt en ik wilde de Souk salade graag proeven. Maar op “du moment” had ik toch meer zin in pancakes. Goh, what else is new?

ottima port

Zo attent als PR bureaus je feliciteren met hele bijzondere  momenten. Thanks team MediaXplain.
cups and leafsAnnika en ik gingen weer eens op hotspot ontdekking in Haarlem. Binnenkort zal Annika je alles vertellen over Cups & Leafs. Hier kan je heerlijk lunchen (met dim sums)  en natuurlijk de lekkerste theetjes drinken. Soon online.

webshop uit paulines keuken

En toen ging onze webshop live. Hier kan je gesigneerde exemplaren bestellen van al onze boeken. Best een spannend moment weer. Maar superleuk dat er al zoveel boeken besteld zijn. Thanks allemaal.

webshop uit paulines keuken

Achter de schermen ziet dat er zo uit. Mijn huis is een pakhuis geworden.

En toen was de boeklancering. Ik gaf een Feel Good Food Diner bij Lavinia Good Food. Dat was superleuk. We hebben een video gemaakt, deze komt nog online. Maar hier alvast wat kiekjes.

lancering feel good food

lancering feel good food

Speechen. Job mijn uitgever mocht eerst. En dat waren hele lovende woorden. Dankjewel Job.

lancering feel good food

Op het menu allemaal recepten uit mijn boek. En alles was zo lekker. Het is toch spannend als een echte chef met jouw recepten aan de slag gaat. Hij vond het allemaal lekker en vooral heel makkelijk. Nou dat was precies de bedoeling.

lancering feel good food

zalm met dukkahwarm chocoladetaartje

Iedereen vond het lekker gelukkig.

lancering feel good food lancering feel good food

En het eerste exemplaar van Feel Good Food reikte ik uit aan Annika, zusje & tevens blogpartner.

lancering feel good food

 

Zo fijn dat deze leuke mensen allemaal aanwezig waren op mijn feestje.
paulineDie glimlach gaat nooit meer weg.

Eerst even een weekje bijkomen van alle hectiek. Op dit moment ben ik in Stockholm. Dus Annika moet de Toko even in haar eentje runnen. Gaat vast lukken.

 

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in