cover-lr-feel-good-food

Kom jij naar ons Feel Good Food diner?

De titel vertelt het al. Wij nodigen jou graag uit om samen met ons te genieten van een Feel Good Food diner.  Yes! We organiseren op vrijdag 21 oktober een Eat & Read voor onze bezoekers, volgers en fans. Voor jullie dus. Dit doen we samen met de leuke hotspot Staal in Haarlem en onze favo boekhandel De Vries. Omdat niet iedereen bij de boeklancering aanwezig kan zijn, deze is voornamelijk voor pers bedoelt, leek het ons leuk om ook iets voor jullie te organiseren. En wat is er nou leuker dan gezellig samen eten en gezellig te kletsen?

Het event vindt dus plaats bij Staal in Haarlem. Annika & ik komen hier regelmatig en dat is niet zonder reden. Bij Staal ben je aan het juiste adres voor heerlijk feel good food! Gewoon lekker eten waar je blij van wordt. Dus waar kunnen we het nou beter organiseren dan bij Staal?

Staal Haarlem

Wat kun je verwachten van het Feel Good Food diner?
Tijdens deze leuke avond wordt er een driegangen Feel Good Food diner geserveerd. Allemaal gerechten uit het nieuwe boek, zo kun je meteen kennis maken met alle lekkere recepten uit Feel Good Food. Bij ontvangst krijg je alvast een lekker hapje & drankje, voordat we echt aan het diner gaan beginnen.

Tijdens het Feel Good Food diner is er de mogelijkheid om mijn nieuwste boek Feel Good Food aan te schaffen. Ik kan hem dan persoonlijk voor je signeren. Leuk he? En natuurlijk ben ik samen met Annika aanwezig om jullie te ontmoeten en kennis te maken.

Feel Good Food

cover-lr-feel-good-food

feel good food

Daarnaast verloot ik maar liefst 3 x mijn boek onder alle aanwezigen. Dus je maakt ook nog eens kans om het boek te winnen. Bovenal is het gewoon een gezellige avond met lekker eten (waar je blij van wordt) en veel gezelligheid.

Wij zouden het superleuk vinden als je hierbij aanwezig bent. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met opgeven. Het Feel Good Food diner kost € 29,95,-. Voor deze leuke prijs wordt je de hele avond in de watten gelegd.

Feel Good Food diner

Vrijdag 21 oktober 2016 

Inloop 18.00 uur, diner vanaf 18.30 uur

STAAL Haarlem, Gedempte Oude Gracht 46 in Haarlem

AANMELDEN? Stuur een mailtje o.v.v. Eat & Read naar info@staalhaarlem.nl 

Edit: Inmiddels is deze editie van het Feel Good Food diner volledig volgeboekt. Heb jij de boot gemist? Stuur dan alsnog een mailtje, dan kom je op de reservelijst te staan. Wellicht dat je dan alsnog een uitnodiging krijgt en anders gaan we kijken of we een tweede editie kunnen organiseren.

Zien we je de 21e?

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in