Diary

Diary: Kookdemo’s, terrasjes en leuke afspraken

Zo hoe gaat het met jullie? Ik heb 2 hele drukke weken gehad. Maar wel hele leuke weken. En ik ben superblij dat het eindelijk lente is. Zodra het kan zuig ik de zonnestralen op in de tuin. Maar er is vooral heel hard gewerkt, kijk je mee naar mijn dagboek.

Ik was van 9 tot 21 aanwezig bij de Grand Opening van Hudson’s Bay in Haarlem. Zo leuk om dit mee te maken. Ik heb de hele dag kookdemo’s gegeven en heel veel leuke mensen ontmoet.

Ik maakte o.a. een snelle pangranola met volle yoghurt en bosbessen jam van Delicious food.

Gelukkig had ik goede hulp. Maurits heeft mij ’s ochtends goed geholpen en Annika kwam ’s middags. Toch heel fijn om dit samen te doen.

Mijn man weet hoe hij mij blij kan maken. Hij vond dat ik dit ijsje wel had verdiend na zo’n lange dag knallen. Zo lief!

Op zaterdag gaf ik wederom kookdemo’s, maar deze keer bij de DekaMarkt in Haarlem. Ik maakte o.a. gazpacho en homemade eiersalade. Lekker! Wederom was Annika van de partij.

diary

In het weekend was het tijd voor ontspanning. Annika heeft een lekker terrasje gepakt met Chris en Lasse.Diary

En natuurlijk moest er ook gegeten worden.

Maandag was ik bij het leukste persevent van het jaar, de Culi perslunch. Ik proefde o.a. deze lekkere limonade van The Holy Kauw Company. Jullie hebben er donderdag al alles over kunnen lezen. Deze was met bietjes, zo lekker, net een virgin cocktail.

Van Mme. Charlotte kreeg ik deze mini madeleines met citroen. Zo lekker!

En bij Waldo Patisserie proefde ik zijn cheesecake (zo lekker) en brownie met pindakaas (wauw, wauw wauw).

Annika en ik hadden weer een leuke kookdag. We hebben weer veel lekkere dingen gemaakt en gefotografeerd. Deze recepten verschijnen binnenkort allemaal op de blog.

En we hadden een dagje vol met afspraken in Den Haag. We gingen gezellig met Marianne lunchen bij Pistache cafe. Ik nam een acai bowl.

De komende week is een wat rustigere week. Ik heb een weekje vrij en Annika houdt het UPK fort in de gaten. Hopelijk blijft het mooi weer. Hebben jullie nog leuke plannen?

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in