Groentepizza

Diary: Leuke proefpost, warme dagen en uit eten!

Oh wat een heerlijke week hebben we achter de rug. Ik had lekker een weekje vrij en ik kon het niet beter treffen met het mooie zomerse weer. Helaas was ik wel een paar dagen geveld door migraine, maar desondanks heb ik toch nog kunnen genieten van het mooie weer. Jullie ook hoop ik! Zo ben ik na lange tijd lekker uit eten geweest met Maurits, heb ik weer leuke proefpost ontvangen en sta ik met een mooi interview in een heel tof magazine. Kijk gezellig mee naar mijn afgelopen week:

Maurits en ik gingen na maanden weer met z’n tweetjes uit eten. Oma paste op Merlijn, zodat wij even wat tijd voor onszelf en elkaar hadden. We gingen lekker eten bij Table24. Een superleuk restaurant in Haarlem met allemaal kleine hapjes op de kaart. Die kun je met elkaar delen. Ideaal, want zo kun je alles proeven. Tegenwoordig hanteren ze hier een timeslot voor reserveringen, dus je kunt van 5-8 of van 8-23 terecht. Normaal vind ik dit minder leuk, maar nu eigenlijk wel handig, want met al dat slaap tekort hou ik het toch niet tot laat vol, haha.

En zo kijk ik als het eten eraan komt.. Herkenbaar? 😉

Annika ging met oud-collegaatjes uit eten bij restaurant Den Burgh in Hoofddorp. Je hebt het al een beetje op haar stories kunnen volgen en oh, wat zag dat er allemaal lekker uit. Dit was het voorgerechtje, picanha op Mexicaanse wijze, met jalapenopepers en tacochips. Yum!

We ontvingen weer lekkere proefpost. Wij hadden de primeur om de nieuwe groentepizza’s van Dr. Oetker uit te proberen. Deze pizza’s hebben een lekkere groentebodem. Er zijn drie varianten: een spinaziebodem, een rode bietenbodem en een bloemkoolbodem. De pizza’s zijn al belegd, dus je hoeft er niks meer aan te doen. Handig voor op een rete drukke dag en als je echt even geen zin hebt om te koken. De bodems zijn lekker knapperig en dun.

Groentepizza

Je ziet nu steeds vaker producten op de markt komen, waar groenten in verwerkt zijn. Zo heb je groentewraps, groenteburgers en zelfs groente frikandellen. Het is echt een trend om overal groente in te stoppen. Ik hou er van! De groentebodems geven de pizza’s een bijzondere, lekkere smaak. Weer eens wat anders dan een standaard pizza. Mijn persoonlijke favoriet is de spinaziebodem met broccoli, mozzarella en paddenstoelen. Ook de andere twee zijn erg lekker. De bietenbodem pizza is belegd met courgette, gerookte ham, kaas en rode ui en de bloemkool pizza is belegd met kip, kaas en geroosterde gele paprika.

Ik sta op de cover en met een interview in Smaak, het magazine van Bruynzeel Keukens. Ik deel mijn ochtendritueel en dat gaat gepaard met out of bed look foto’s. Ik ben erg blij met het resultaat! Mocht je me spotten, laat het mij weten, dat vind ik leuk!

En daar waren ze dan, de eerste warme dagen. Zo fijn! En Merlijn geniet er ook van zoals je ziet op de foto. Ziet hij er niet onwijs stoer uit met z’n zonnebrilletje? Ik hoop op nog heel veel mooie dagen deze zomer!

En de eerste bbq van het jaar was een feit. Echt heerlijk!

De komende week staan er weer wat leuke afspraken gepland. En ik ga lunchen met Annika bij een nieuw tentje in Haarlem. Ook hebben we weer een kookdag en we gaan natuurlijk Koningsdag vieren met de boys. Wat ga jij doen met Koningsdag? Heb je al leuke plannen?

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Een deel van dit bericht is in samenwerking met Dr. Oetker, lees mijn disclaimer.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in