Diary: Ik kreeg een paashaas groter dan Merlijn

Weer een week voorbij. Wat gaat de tijd snel! En de lente leek (want daarna was er weer vrieskou) eindelijk in aantocht. Daar word ik zo extreem gelukkig van. Echt ik ben een lentekind. Zodra het zonnetje gaat schijnen en de eerste terrasjes openen ben ik blij. Ik heb niet zo heel veel bijzonders gedaan de afgelopen week. Wederom borrels met buren en vrienden en ik ben naar het coffeefestival geweest met Annika. Kijk je mee?
merlijn Pamperkontjes, ik kan er geen genoeg van krijgen.Merlijn heeft kleine billen. Dat heeft hij van zijn ouders. #teamnobil

Ik was met Annika op het coffeefestival. Ik kom er al vanaf het begin. Erg leuk als je van koffie houdt. Annika zal binnenkort wat kiekjes met jullie delen.  Vrijdag is meestal bezorgdag hier. Meestal pizza, maar momenteel eten we veel friet. Ik houd er zo van! Ik eet altijd hetzelfde, een patat speciaal, een kaassoufle en een kroket. Yum!
Ik kreeg deze enorme paashaas van Leen. Ik heb alleen geen idee wie leen is. Maar lekker was hij wel. Dus dankjewel Leen! Ik heb alle kindjes uit de buurt uitgenodigd om chocola te komen halen. Zo schattig, kwamen ze allemaal langs met een bakje. Enorm onder de indruk natuurlijk van die grote paashaas.

Merlijn was er ook van onder de indruk. Hij ligt heerlijk in zijn Stokke Tripp Trapp met newborn inzet. Over een maandje kunnen we al beginnen met de eerste hapjes. Zo benieuwd hoe hij dat vindt.

En dit is wat er nog van over is. Die gaat Pasen niet halen. Eindelijk weet ik wie Leen is, de oprichter van Hoogvliet. Met deze actie vieren ze dat er een nieuwe glossy uit is.
Door onze pittige start hebben we nog niet veel kraambezoek gehad. Vandaar dat we nu na 5 maanden nog steeds aan de beschuit met muisjes zitten. Heerlijk!

Ik maakte deze vega kapsalon en jullie vroegen massaal om het recept. Goed nieuws,  het recept komt binnenkort online.
Ik had een fotoshoot vanuit mijn bed voor Bruynzeel. Ellen van Doorn kwam langs om een foto te maken. Ik zal het eindresultaat binnenkort aan jullie laten zien.
Mijn ochtendritueel werd vastgelegd en dan is vol in de make up natuurlijk een beetje gek. Maar ik heb toch flink wat concealer gesmeerd, want Merlijn had die nacht weer eens feestjes in zijn bed. Ohh die slapeloze nachten zijn niet goed voor je looks.

Even wandelen met Merlijn. Merlijn is niet de allerbeste slaper, maar in de wagen valt hij vaak wel even in slaap. En ik kon zelf ook wel een frisse neus gebruiken.

cafe cote

Even lunchen met mijn mannen bij Café Côte in Heemstede. Ik had ene pita met lam en hummus (ik snapte alleen de balsamico niet zo) en Maurits gepocheerde eieren met avocado. Merlijn had melk, grapje. Aanradertje hoor!

Deze week wordt spannend, Merlijn en Lasse gaan voor het eerst wennen op het kinderdagverblijf.  Een vriendinnetje komt nog op kraambezoek en zaterdag is Maurits jarig! Leuke week dus in aantocht. Jullie nog leuke plannen?

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in