plantage amsterdam

Diary Januari #2

Ligt het aan mij, of kruipt deze maand voorbij? Ik vind deze januari saaier dan ooit en kan alleen maar aan mooie reizen denken. Het helpt ook niet echt dat de helft van mijn timeline in het buitenland zit.  Misschien toch maar iets boeken dan. Ik ben nooit zo van het plannen dus dat kan ik zo maar last minute beslissen. Eerst maar even een terugblik op de afgelopen twee weken. Die vooral in het teken stonden van werken en eten. What else?

pauline en rutger

Ik dook de keuken in met Rutger (de winnaar van Heel Holland Bakt seizoen 1) We maakten een hemelse cheesecake. Het recept zal ik binnenkort met jullie delen.
metroWauw 2 pagina’s groot in Metro. Plus op de voorpagina. Zo ontzettend tof. Hebben jullie het gelezen? Het stuk gaat over goede voornemens en natuurlijk mijn nieuwe boek Feel Good Food.

kweekcafe

Ik ging met Maurits even lunchen bij het kweekcafé. Dat is een nieuwe lunchplek bij mij in de buurt.pauline en maurits Nog eentje dan. Maurits wordt af en toe gek van mijn fotografie hobby. Je kan het van zijn gezicht aflezen. En dat vind ik dan weer grappig.  Maar ik moet toch leuke plaatjes met jullie delen he?

pasta parmigiana

“s Avonds gingen we weer eens eten bij Napoli. Waar ik standaard de pasta parmigiana eet. Dit is een oude foto trouwens. Het licht was nu te beroerd om een goede foto te maken. Maar aangezien ik daar bijna altijd hetzelfde eet, had ik nog een fotootje in mijn archief.

meetings

Meeting met mijn lieve foodiefriends Monique, Brenda en Philippine. Wat overigens ook gewoon een gezellige get together is.

plantage amsterdam

We gingen lunchen bij De plantage waar ik deze heerlijke carpaccio van aubergine at. Met een torentje van knapperig flatbread. Superlekker.

delicious

Annika en ik hadden een superleuke en inspirerende meeting bij Delicious Magazine. Leuk om de redactie te zien en een kijkje te krijgen in de keuken waar het allemaal gebeurt.

bakken

En ik ging aan de slag met een lekker taartje voor de babyshower van Sabine. Zaterdag hebben we haar verrast met een high tea en dat was supergezellig.

De komende weken zal het schema niet heel anders zijn. Werken, afspraken en eten. Laat ik daar nou net heel gelukkig van worden. Morgen ga ik weer een dagje koken met Annika en daar heb ik nu al enorm zin in. Jullie zullen het resultaat snel zien op de blog.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in