plantage amsterdam

Diary Januari #2

Ligt het aan mij, of kruipt deze maand voorbij? Ik vind deze januari saaier dan ooit en kan alleen maar aan mooie reizen denken. Het helpt ook niet echt dat de helft van mijn timeline in het buitenland zit.  Misschien toch maar iets boeken dan. Ik ben nooit zo van het plannen dus dat kan ik zo maar last minute beslissen. Eerst maar even een terugblik op de afgelopen twee weken. Die vooral in het teken stonden van werken en eten. What else?

pauline en rutger

Ik dook de keuken in met Rutger (de winnaar van Heel Holland Bakt seizoen 1) We maakten een hemelse cheesecake. Het recept zal ik binnenkort met jullie delen.
metroWauw 2 pagina’s groot in Metro. Plus op de voorpagina. Zo ontzettend tof. Hebben jullie het gelezen? Het stuk gaat over goede voornemens en natuurlijk mijn nieuwe boek Feel Good Food.

kweekcafe

Ik ging met Maurits even lunchen bij het kweekcafé. Dat is een nieuwe lunchplek bij mij in de buurt.pauline en maurits Nog eentje dan. Maurits wordt af en toe gek van mijn fotografie hobby. Je kan het van zijn gezicht aflezen. En dat vind ik dan weer grappig.  Maar ik moet toch leuke plaatjes met jullie delen he?

pasta parmigiana

“s Avonds gingen we weer eens eten bij Napoli. Waar ik standaard de pasta parmigiana eet. Dit is een oude foto trouwens. Het licht was nu te beroerd om een goede foto te maken. Maar aangezien ik daar bijna altijd hetzelfde eet, had ik nog een fotootje in mijn archief.

meetings

Meeting met mijn lieve foodiefriends Monique, Brenda en Philippine. Wat overigens ook gewoon een gezellige get together is.

plantage amsterdam

We gingen lunchen bij De plantage waar ik deze heerlijke carpaccio van aubergine at. Met een torentje van knapperig flatbread. Superlekker.

favorieten_functie

Wist je dat je zelf een weekmenu kunt samenstellen op Uit Pauline’s keuken? Bewaar je favoriete recepten en voeg ze toe aan de dag van de week waarop jij dit wil eten. Aanmelden is gratis en gaat heel gemakkelijk. Hier kan je je aanmelden.

delicious

Annika en ik hadden een superleuke en inspirerende meeting bij Delicious Magazine. Leuk om de redactie te zien en een kijkje te krijgen in de keuken waar het allemaal gebeurt.

bakken

En ik ging aan de slag met een lekker taartje voor de babyshower van Sabine. Zaterdag hebben we haar verrast met een high tea en dat was supergezellig.

De komende weken zal het schema niet heel anders zijn. Werken, afspraken en eten. Laat ik daar nou net heel gelukkig van worden. Morgen ga ik weer een dagje koken met Annika en daar heb ik nu al enorm zin in. Jullie zullen het resultaat snel zien op de blog.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Verse gemberthee met citroen en honing
Winter bbq #3 - Broodje braadworst met zuurkool
Bewaar
6 Comments
 • Daphne

  23 januari 2017 at 18:44 Beantwoorden

  Wij zijn hier helemaal fan van jou blog!!
  Regelmatig eten we wat lekkers, geïnspireerd door jou.
  Je schrijf ook zo makkelijk en de ingredieënten zijn altijd makkelijk te koop, daar hou ik van.
  Gisteren bv de curry van zoette aardappel en vandaag de Linzen con carne (je noemt het anders, maar je begrijpt me vast wel)
  Super lekker en met een kleine “eigen inbreng” eraan toe te voegen maken we het helemaal gezins-proeffffff.
  Groetjes, Daphne

 • Rena

  23 januari 2017 at 08:27 Beantwoorden

  I see you had an amazing January so far!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  • Annika

   25 januari 2017 at 10:34 Beantwoorden

   Hi Rena,
   Please do not post your webadress in the reaction. It will automatically be marked as spam.
   Thank you!

 • Britt

  23 januari 2017 at 07:28 Beantwoorden

  Ik kan niet wachten op het cheesecake-recept!

Plaats een reactie