Lancering Feel Good Food

Vlog: Boeklancering Feel Good Food

Yes, eindelijk was het dan zover. De boeklancering van mijn nieuwste boek Feel Good Food. Op zes oktober vond het feestje plaats. De lancering was bij de leuke hotspot Lavinia Good Food. De perfecte plek voor deze lancering, want ook zij houden van Feel Good Food. Onder het genot van een driegangen menu met recepten uit het boek, kon de pers kennis maken met, en proeven uit Feel Good Food. Want wat is nu een betere manier om een kookboek te lanceren, dan iedereen te laten proeven van de heerlijke recepten? Op het menu stond de doperwtensoep met makreel, fattoush, hele zalm met dukkah, zoete aardappelwedges met chipotle mayo en een boekweitsalade met geschaafde asperges. En een toetje mag natuurlijk niet ontbreken, dit was een warm chocoladetaartje met rood fruit. Yum! De kok van Lavinia Good Food had goed zijn best gedaan om de recepten uit het boek te volgen en daar is hij zeker in geslaagd!

Het was een supergezellige avond! Het eten was goed, het gezelschap was top en de locatie was perfect voor deze avond. Er werd volop geinstagramd door alle aanwezige bloggers. Zo leuk om te zien! En zo te horen viel het eten in de smaak. Altijd spannend natuurlijk, het eerste moment dat andere mensen de gerechten uit je boek gaan proeven. Maar gelukkig hoefde ik me nergens zorgen om te maken, want de geluiden waren positief. Het eerste boek heb ik uitgereikt aan Annika, mijn zusje en blogwederhelft. Natuurlijk had zij het boek al lang gezien, maar dit was een leuk, officieel momentje. We hebben alles voor jullie vastgelegd, zodat jullie er ook een beetje bij zijn. Kijk snel mee naar de video voor een impressie van deze geslaagde lancering.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Feel Good Food

lancering feel good food

lancering feel good food

lancering feel good food

lancering feel good food

 

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in