food we love

Video: Mijn kookboeken stash

Als foodblogger heb ik het geluk dat ik veel nieuwe kookboeken thuisgestuurd krijg. Inmiddels heb ik een uitgebreide kookboekencollectie. Het leek mij leuk om mijn kookboekenstash aan jullie te laten zien in een video. Ik ben heel erg blij met alle kookboeken die ik mag ontvangen voor m’n werk. Ze staan daarom midden in mijn woonkamer tentoongesteld, zodat ik er altijd even tussen kan kijken. Ik raak er altijd door geïnspireerd en vind het leuk om door de boeken heen te bladeren. Ik heb wel een aantal favorieten. Zo vind ik de boeken van Donna Hay fantastisch. Ook heb ik een aardige collectie aan boeken van Jamie. Die heb ik in de loop der jaren verzameld. Maar er staan nog veel meer mooie titels tussen. Die ga ik hier niet allemaal verklappen, want dan is het niet meer leuk om de video te bekijken.

Waren jullie trouwens al op de hoogte van mijn nieuwtje? Dit najaar ligt kookboek nr. 3 van mij in de winkels. Binnenkort kan ik dus weer een boek toevoegen aan mijn collectie, dit keer weer eentje van mijzelf. Hoe tof is dat?! Het boek gaat Feel Good Food heten, eten waar je blij van wordt en eten dat goed voor je is. Een boek met voornamelijk lekker lichte recepten, gemaakt van verse en pure ingrediënten.  Lekker gezond en grotendeels Voedselzandloper proof. Ik zal jullie regelmatig updaten de komende periode. Deze zomer staat in ieder geval in het teken van koken, koken en nog eens koken. Gelukkig doe ik dat graag, dus laat die zomer maar komen! Abonneer je ook op mijn YouTube kanaal, want er staan nog veel meer leuke video’s op jullie te wachten. En dan ben je als eerste op de hoogte. En dat vind ik natuurlijk heel erg leuk! Zie ik je daar?

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. 

 

 

 

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in