pauline

Diary April #2

Wat gaat de tijd snel. Logisch ook als je de hele tijd op reis bent. Maar dat is nu weer even klaar. Ik moet weer flink aan de bak.

uit pauline's keuken kookboek

Want zoals ik vorige week aankondigde komt er een 3e kookboek aan. Feel Good Food! Eten waar je blij van wordt en eten dat goed voor je is. Met voornamelijk gezonde recepten die grotendeels Voedselzandloper proof zijn. Ik ben al begonnen met schrijven en testkoken en het gaat echt heel tof worden. (hoop ik). Ik ga jullie natuurlijk tussentijds op de hoogte houden van dit boeknieuws.

Maar eerst een terugblik op de afgelopen 2 weken.

magnolia bakery

Je zou het bijna weer vergeten, maar ik was 2 weken geleden gewoon nog in New York. Mijn foodie verslag heb je hier al kunnen lezen. Het was koud maar awesome.

culinair doneren duin en kruidberg

Ik ging naar een benefietdiner voor KiKa bij Landgoed Duin en Kruidberg. Culinair doneren, het goede met het lekkere combineren. Het diner werd georganiseerd door onze lieve vrienden van Team Kennemerland. Marcel Huizinga, een van de initiatiefnemers gaat de Run for KiKa Marathon lopen in New York. Op dit moment organiseren ze zoveel mogelijk activiteiten om sponsoring binnen te halen.

duin en kruidberg

Het was een groot succes. De zaal zat bomvol en er is meer dan €10.000 opgehaald. Deels door het diner maar ook door de succesvolle veiling. Weekendjes weg, beauty producten en echte mannendingen werden voor honderden euro’s geveild. Fijn dat iedereen KiKa zo’n warm hart toedraagt. Op mijn bordje ligt trouwens gebrande kabeljauw met octopus. Superlekker.

mijnlijfolie

Annika & ik bezochten de CuliPersLunch. Een jaarlijks event voor alle culinaire journalisten en foodbloggers om kennis te maken met nieuwe producten en merken. Zo kwamen we deze leuke olijfolietjes tegen van Mijnlijfolie. Ziet deze verpakking er niet supertof uit? Je kunt het kopen bij de Appie.

culi perslunch

Op de foto met Laura en Agroposta, onze favo limonadesiroop. We hebben kennis gemaakt met heel veel fijne producten zoals heerlijke grotgerijpte Gruyere uit Kaltbach, de nieuwste snelkookpan van Fissler (wat een top apparaat) en onze vrienden van Directlyfrom.nl

donna hay

Daarnaast werden de kookboeken voor aankomend seizoen gepresenteerd. Er komt zoveel moois aan.  Zoals de nieuwste van Donna Hay – Life in Balance, die moet ik hebben. De fotografie is anders dan we van haar gewend zijn, wat donkerder en mysterieuzer. Maar de gerechten zagen er top uit. Volgens mij komt hij in september uit. india corner

We gingen eten bij de India Corner in Haarlem om de verjaardag van mijn boyfriend nog te vieren (hij zat toen in de trein naar Mongolië). We hebben heerlijk Indiaas gegeten. Ik houd van die keuken.

Bestand 22-04-16 14 08 01-2

Annika bezocht het LifeStyleLab event dat georganiseerd werd door MissPublicity PR. Een superleuk event dat gehouden werd op een toffe locatie, namelijk bij Amsterdam Flavours bij de Westergasfabriek. Annika maakte onder andere kennis met deze Rooster & Wolf brandy. En die smaakt niet alleen lekker, maar is ook leuk verpakt in deze mooie fles.

pauline

Ik ging koffie drinken met een vriendinnetje bij CRADAM. Leuk daar! Je kunt er ook heerlijk eten trouwens.

nadia en merijn souq

We kregen ook weer foodpost zoals deze prachtige producten uit de SOUQ lijn van Nadia en Merijn. Ik ben zo dol op hun producten. Nieuw zijn nu dukkah, Ras el Hanout in 2 varianten, Harissa, Argan olie en ingelegde citroenen. Je kunt het online bestellen en bij Marqt kopen. We delen onze Foodpost vaak op snapchat. Je kunt ons vinden onder @paulineskeuken en @annikaweuring. Is leuk!

kitkat kokos

Dit is echt de lekkerste KitKat die ik ooit geproefd heb. Met kokos! Ik had hem meegenomen uit Australië en nu moest hij er echt aan geloven. Zo lekker! Helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar, aan de andere kant misschien maar beter ook.

mag ik nog een hapje

En ik ging natuurlijk naar de boekpresentatie van mijn lieve foodiefriend Francesca Kookt. Haar boek Mag ik nog een hapje? gaat over de culinaire opvoeding van kinderen. Met heel veel tips en recepten. De review volgt. Al kan ik jullie nu al verklappen dat iedere mommy (to be) dit boek moet hebben. Nu in stores.

De komende weken ga ik hard aan de slag met mijn boek. Veel schrijven en testkoken. En daarnaast blijven we natuurlijk ook leuke updates op de blog plaatsen. Want ook dat gaat gewoon door.

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in