Menu

Mijn 2015

Zo aan het einde van jaar blik ik (net als iedereen) graag terug op het afgelopen jaar. Ik vond 2015 een te gek jaar. Een jaar waarin er veel mooie kansen op mijn pad kwamen. Maar ook het jaar waarin ik mijzelf opnieuw tegen kwam. Jullie hebben er waarschijnlijk niks van gemerkt maar in september en oktober had ik het even zwaar. Ik was een beetje op. Als je altijd “aan” staat breekt dat je op den duur op. Logisch! Dat was bij mij na de zomer het geval. De zomer is normaal een moment waarin ik mijzelf volledig op kan laden. Deze zomer ging de drukte gewoon door en was er geen tijd voor. En daar plukte ik in september en oktober de vruchten van. Ik heb eerder met dit bijltje gehakt dus ik wist wat mij te doen stond. Even pas op de plaats nemen. En dat deed ik. De recepten gingen gewoon door, de gemaakte afspraken bleven staan, maar er kwamen even geen nieuwe bij.

Des te dankbaarder ben ik dat Annika precies rond die tijd besloot om bij mij in het bedrijf te stappen. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij ik hiermee ben. En tuurlijk is het spannend om met je zus samen te werken. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen. Annika is een creatief talent en schrijven kan ze ook hartstikke goed. Daarnaast is ze superlief en kan ik heel veel van haar leren. Alleen het idee al dat ik niet meer alles alleen hoefde te doen zorgde voor een instant verlichting. En zo ben ik deze maanden (dankzij haar) goed doorgekomen en gaat het nu weer prima met me.

Maar er waren ook veel hoogtepunten. Zo stegen de bezoekersaantallen met de dag en haalde ik de miljoen bezoekers per maand. Wauw! Een groter compliment en een grotere glimlach kan je mij niet bezorgen. En er was natuurlijk mijn kookboek. Waarvan inmiddels de vijfde druk al uit is. Ook iets waar ik heel erg dankbaar voor ben.

Nog een hoogtepunt was de ontmoeting met Jamie Oliver (ook al wist ik geen woord uit te brengen). Wat een inspirerende (en laten we eerlijk zijn, vooral charmante man) is hij toch. Ik kreeg er energie (en ook een beetje kriebels) van.

Dus ondanks mijn kleine dipje heb ik toch een ontzettend mooi jaar gehad waar ik erg dankbaar voor ben.

 

mijn 2015

Wat waren jouw hoogtepunten in 2015? En waar ben jij dankbaar voor?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

8 reacties

 • Petra van Mierlo
  31 december 2015 om 00:59

  Ik vind de website van jullie leuk om te zien of leuk om de recepten van jullie te kunnen maken

  Groetjes van Petra van Mierlo

 • Pauline
  30 december 2015 om 20:56

  Dankjewel Jeannetta. Ontzettend leuk om te horen.

 • Pauline
  30 december 2015 om 20:49

  Dankjewel Marieke! X

 • Natasja
  30 december 2015 om 17:49

  Je bent super bezig! Ik wens je evenveel geniet in 2016!

 • Marieke
  30 december 2015 om 17:29

  Mooi Pauline! Wat goed dat je op jezelf gepast hebt en een stapje terug hebt gedaan toen dat nodig was. Ik wens je alle geluk en succes voor 2016! Ga zo door!

 • Lianne
  30 december 2015 om 16:42

  Nou Pauline, dat was een mooi 2015 waarin je veel hebt mogen beleven! Leuk dat je zus nu ook bij je in het bedrijf zit, kan je fijn samenwerken, want full time bloggen lijkt me soms wel eenzaam, alhoewel je natuurlijk wel zo af en dan leuke uitjes hebt. Ik wens jou/jullie een fijn 2016 toe met mooie en leuke belevenissen. X

 • Jeannetta van Reeden
  30 december 2015 om 12:55

  Lieve Pauline,
  Wat geniet ik van je mails die iedere dag bij mij binnenkomen !
  Je bent een creatief bezig bijtje en dat kan je inderdaad wel eens opbreken !
  Ik ben jaloers op je energie !! Tsja ,ik ben 78 en dan kun je daar naar fluiten !!!
  Dus fluit ik maar veel !
  Gelukkig dat je zus nu met je samenwerkt en kunnen jullie een b'tje op elkaar letten !!
  Ga vandaag ook weer uit je recepten een idee opdoen .
  Ga zo dapper door ,veel succes en inspiratie en.....ik blijf een (ouwe) trouwe fan !

 • Irene
  30 december 2015 om 12:34

  Top gedaan hoor!
  Dagelijks lees ik met veel plezier je recepten. Regelmatig probeer ik ook wat uit

  Probeer wel op jezelf te letten. Neem de rust als het nodig is.
  Een super goed 2016!!!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST