mijn 2015

Mijn 2015

Zo aan het einde van jaar blik ik (net als iedereen) graag terug op het afgelopen jaar. Ik vond 2015 een te gek jaar. Een jaar waarin er veel mooie kansen op mijn pad kwamen. Maar ook het jaar waarin ik mijzelf opnieuw tegen kwam. Jullie hebben er waarschijnlijk niks van gemerkt maar in september en oktober had ik het even zwaar. Ik was een beetje op. Als je altijd “aan” staat breekt dat je op den duur op. Logisch! Dat was bij mij na de zomer het geval. De zomer is normaal een moment waarin ik mijzelf volledig op kan laden. Deze zomer ging de drukte gewoon door en was er geen tijd voor. En daar plukte ik in september en oktober de vruchten van. Ik heb eerder met dit bijltje gehakt dus ik wist wat mij te doen stond. Even pas op de plaats nemen. En dat deed ik. De recepten gingen gewoon door, de gemaakte afspraken bleven staan, maar er kwamen even geen nieuwe bij.

Des te dankbaarder ben ik dat Annika precies rond die tijd besloot om bij mij in het bedrijf te stappen. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij ik hiermee ben. En tuurlijk is het spannend om met je zus samen te werken. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen. Annika is een creatief talent en schrijven kan ze ook hartstikke goed. Daarnaast is ze superlief en kan ik heel veel van haar leren. Alleen het idee al dat ik niet meer alles alleen hoefde te doen zorgde voor een instant verlichting. En zo ben ik deze maanden (dankzij haar) goed doorgekomen en gaat het nu weer prima met me.

Maar er waren ook veel hoogtepunten. Zo stegen de bezoekersaantallen met de dag en haalde ik de miljoen bezoekers per maand. Wauw! Een groter compliment en een grotere glimlach kan je mij niet bezorgen. En er was natuurlijk mijn kookboek. Waarvan inmiddels de vijfde druk al uit is. Ook iets waar ik heel erg dankbaar voor ben.

Nog een hoogtepunt was de ontmoeting met Jamie Oliver (ook al wist ik geen woord uit te brengen). Wat een inspirerende (en laten we eerlijk zijn, vooral charmante man) is hij toch. Ik kreeg er energie (en ook een beetje kriebels) van.

Dus ondanks mijn kleine dipje heb ik toch een ontzettend mooi jaar gehad waar ik erg dankbaar voor ben.

 

mijn 2015

Wat waren jouw hoogtepunten in 2015? En waar ben jij dankbaar voor?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in