Diary Oktober #2
Op het moment dat jullie dit lezen zit ik op Ibiza. Hopelijk op een zonnig terras, maar misschien ook wel in de regen. Laten we het hopen van niet. Ik ben er in ieder geval een weekje tussenuit met Maurits. Even opladen voordat de meest drukke tijd van het jaar begint (nog 60 dagen tot Kerst, wauw!).
Met het vooruitzicht dat Annika per 1 december begint, komt dat helemaal goed. Ik heb er zin in! Maar nu eerst een terugblik op de afgelopen 2 weken. Waarin ik vooral veel werkte en dus wat minder foto’s heb gemaakt. Maar waar ook tijd was voor ontspanning. Kijk je mee?
Zo af en toe heb ik het op mijn heupen en moet mijn keuken er weer aan geloven. Deze keer was het mijn bak-lade die overhoop werd gehaald. Alles weer netjes in potten (die zijn van IKEA trouwens) met de inhoud erop geschreven met krijt. Ik ben echt geen domestic godess (ik maak bijna nooit schoon, we hebben een hulp), maar mijn keukentje moet wel altijd spik en span zijn.
Wist je al dat ik heel ongeduldig ben? Ook in het verkeer? Als er een boete binnenkomt, weet ik voor 99% zeker dat hij van mij is. Zo ook deze keer. Bummer!
Eens per maand (althans dat proberen we) heb ik een foodie dinner met Sabine, Philippine, Francesca, Monique en Brenda. Deze keer waren we uitgenodigd bij Ellis Gourmet Burger op de Prinsengracht in Amsterdam. Leuke tent, met heel veel burgers op de kaart. De uienringen met homemade BBQ saus smaakten mij prima trouwens. Ook de zelfgemaakte ijsthee is een aanrader.
Als wij ergens gaan eten, dan gaat er een hele fotoshoot aan vooraf. Dat begrijp je wel. Eén voordeel, je brandt nooit je mond.
Helaas viel mijn burger een beetje tegen. Hij was iets te ver doorbakken. Ik heb hem liever nog wat sappiger en roder zeg maar. De meeste toeristen die daar komen willen hem juist doorbakken. Zonde van mijn burgertje. Dus als je er naar toe gaat zou ik expliciet vragen om een niet te doorbakken burger.
Het juryberaad voor de IKEA Food Challenge vond plaats. Inmiddels zijn de 4 finalisten bekend. De eerste webisode staat ook al online op het YouTube kanaal van IKEA.
Tijd voor ontspanning. Ik ging samen met Mau even naar De Pijp, daar zit onze favoriete kledingwinkel (We are Labels). Ja daar rijden we apart voor naar Amsterdam.
En daarna even een koffietje doen bij de Koffiesalon.
Mijn bananabread muffin gaat nog steeds onwijs hard bij AH To Go. Wist je dat het aangepaste recept (ik gebruikt hier amandelmeel in plaats van speltbloem) ook in mijn kookboek staat?
Ik ben echt superblij met mijn Textured theeset die ik kreeg van Tokyo Design Studio.
Weten jullie nog de Fudge met popcorn en discodip die ik maakte? Het recept was geïnspireerd op de Limited Edition van Tony’s Chocolonely. Als reactie hierop hebben ze een reep gemaakt met mijn bananabread erin. Ik ga binnenkort langs om te proeven. Ik ben heel benieuwd.
Dit blijf ik heel bijzonder vinden. Santé selecteerde mij als een van de leukste foodbloggers. Een hele eer. Thanks Santé.
En ging ik samen met een vriendinnetje eten bij Grand Café Amsterdam. Leuke tent en lekker eten. Aanrader wat mij betreft.
Dit was oktober al weer. Deze week ben ik nog op Ibiza. Volgende week sta ik weer voor de camera, deze keer weer voor een leuke samenwerking. En ook op YouTube komen er veel leuke filmpjes aan. Houd mijn kanaal dus goed in de gaten.
Volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.
Heb je mijn kookboek al? Er staan bijna 100! nieuwe recepten in. Bestellen kan hier.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download het gratis ebook vol herfstrecepten
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in