bananabread muffin

Diary Oktober #2

Op het moment dat jullie dit lezen zit ik op Ibiza. Hopelijk op een zonnig terras, maar misschien ook wel in de regen. Laten we het hopen van niet. Ik ben er in ieder geval een weekje tussenuit met Maurits. Even opladen voordat de meest drukke tijd van het jaar begint (nog 60 dagen tot Kerst, wauw!).

Met het vooruitzicht dat Annika per 1 december begint, komt dat helemaal goed. Ik heb er zin in! Maar nu eerst een terugblik op de afgelopen 2 weken. Waarin ik vooral veel werkte en dus wat minder foto’s heb  gemaakt. Maar waar ook tijd was voor ontspanning. Kijk je mee?
Foto 12-10-15 12 56 08

Zo af en toe heb ik het op mijn heupen en moet mijn keuken er weer aan geloven. Deze keer was het mijn bak-lade die overhoop werd gehaald. Alles weer netjes in potten (die zijn van IKEA trouwens) met de inhoud erop geschreven met krijt. Ik ben echt geen domestic godess (ik maak bijna nooit schoon, we hebben een hulp), maar mijn keukentje moet wel altijd spik en span zijn.

diary bekeuring

Wist je al dat ik heel ongeduldig ben? Ook in het verkeer? Als er een boete binnenkomt, weet ik voor 99% zeker dat hij van mij is. Zo ook deze keer. Bummer!

diary ellis gourmet

Eens per maand (althans dat proberen we) heb ik een foodie dinner met Sabine, Philippine, Francesca, Monique en Brenda. Deze keer waren we uitgenodigd bij Ellis Gourmet Burger op de Prinsengracht in Amsterdam. Leuke tent, met heel veel burgers op de kaart. De uienringen met homemade BBQ saus smaakten mij prima trouwens. Ook de zelfgemaakte ijsthee is een aanrader.

diary ellis gourmet

Als wij ergens gaan eten, dan gaat er een hele fotoshoot aan vooraf. Dat begrijp je wel. Eén voordeel, je brandt nooit je mond.

diary ellis gourmet

Helaas viel mijn burger een beetje tegen. Hij was iets te ver doorbakken. Ik heb hem liever nog wat sappiger en roder zeg maar. De meeste toeristen die daar komen willen hem juist doorbakken. Zonde van mijn burgertje. Dus als je er naar toe gaat zou ik expliciet vragen om een niet te doorbakken burger.

diary ikea

Het juryberaad voor de IKEA Food Challenge vond plaats. Inmiddels zijn de 4 finalisten bekend. De eerste webisode staat ook al online op het YouTube kanaal van IKEA.

diary amsterdam

Tijd voor ontspanning. Ik ging samen met Mau even naar De Pijp, daar zit onze favoriete kledingwinkel (We are Labels). Ja daar rijden we apart voor naar Amsterdam.

diary koffiesalon

En daarna even een koffietje doen bij de Koffiesalon.

bananabread muffin

Mijn bananabread muffin gaat nog steeds onwijs hard bij AH To Go. Wist je dat het aangepaste recept (ik gebruikt hier amandelmeel in plaats van speltbloem) ook in mijn kookboek staat? 
diary tokyo design

Ik ben echt superblij met mijn Textured theeset die ik kreeg van Tokyo Design Studio.

tony's

Weten jullie nog de Fudge met popcorn en discodip die ik maakte? Het recept was geïnspireerd op de Limited Edition van Tony’s Chocolonely. Als reactie hierop hebben ze een reep gemaakt met mijn bananabread erin. Ik ga binnenkort langs om te proeven. Ik ben heel benieuwd.
sante

Dit blijf ik heel bijzonder vinden. Santé selecteerde mij als een van de leukste foodbloggers. Een hele eer. Thanks Santé.

En ging ik samen met een vriendinnetje eten bij Grand Café Amsterdam. Leuke tent en lekker eten. Aanrader wat mij betreft.

Dit was oktober al weer. Deze week ben ik nog op Ibiza. Volgende week sta ik weer voor de camera, deze keer weer voor een leuke samenwerking. En ook op YouTube komen er veel leuke filmpjes aan. Houd mijn kanaal dus goed in de gaten.

Volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.

Heb je mijn kookboek al? Er staan bijna 100! nieuwe recepten in. Bestellen kan hier. 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in