taste of amsterdam 2015

I had a Taste of Amsterdam 2015

Weet je waarom ik Taste of Amsterdam zo leuk vind? Omdat ik hou van proeven, heel veel verschillende dingen proeven, en waar kan dat nou beter dan op een culi festival zoals Taste?

Op Facebook vroeg ik aan jullie of jullie een foto of videoverslag wilden. De meeste stemmen gelden, daarom heb ik een fotoverslag gemaakt.

Taste 2015 in foto’s..
taste of amsterdam 2015

En nog een rondje… ’s middags was het zo heet dat ik bijna van mijn stoel afgleed. Gelukkig was daar het reuzenrad van Veuve Cliquot (Champagne). Even een klein beetje afkoeling op grote hoogte met uitzicht over het hele terrein. Leuk!taste of amsterdam 2015

bolenius

En dat was extra leuk met de groentehapjes van restaurant Bolenius. Op de foto zie je een ingelegde biet met hangop, een sjalotje en een chipje met een gemberpuree. Superlekker!

taste of amsterdam 2015

Dille & Kamille was ook weer van de partij met een pop up shop! Blijft leuk om daar even tussen te neuzen..

taste of amsterdam 2015

Lekker dippen met smeerseltjes van restaurant Ali uit Amsterdam. Het is een Turks restaurant en wij proefden de hummus, een soort tzatziki en iets met paprika. Ik hou ervan!

taste of amsterdam 2015

Midden op het terrein was een mini Foodhallen nagebootst. Met o.a. de pulled park van The Rough Kitchen, de sushi van meneer Temaki, Viet View en ook Kranenborg was van de partij.

taste of amsterdam 2015

Macarons doen het altijd goed op foto’s. Persoonlijk ben ik stiekem helemaal niet zo’n macaron fan, ja echt waar. Annika wel en die nam weer een aantal mee van Urban Cacao.

taste of amsterdam 2015

Annika druk aan het werk met een coconut Mojito in de hand.. Rotleven!

taste of amsterdam 2015

Mijn lieve vrienden van Food We Love waren uiteraard ook van de partij. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen van mijn box die aan het einde van de zomer uitkomt. Dat wordt leuk.

taste of amsterdam 2015

Het lekkerste at ik bij Lute! Deze man (ook al was hij er nu zelf niet) rockt ieder jaar het festival. Ik heb hier een sukade van de bbq, supermals en erg lekker met de asperges.

taste of amsterdam 2015

En zoals ieder jaar kon ik de polentafrieten met truffelmayo niet weerstaan. Wederom van Lute.

taste of amsterdam 2015

Ik heb nog even gezellig gekletst met Vivian Reijs en haar compagnon Anne. Vivian heeft haar eigen chocoladelijn, de droom van iedere vrouw. Deze rauwe chocolade met cacaonibs is superlekker en ik proefde ook meteen de andere versie met rozijn, ook fijn. De chocolade wordt gezoet met kokosbloesemsuiker en je kunt het o.a. kopen bij Organic for you.

taste of amsterdam 2015

Yum! Pita’s met lamsvlees van Samhoud Places. Wederom erg lekker. Nu denk je misschien wat eet jij veel. Nee dat zie je verkeerd (maak ik mijzelf wijs), ik proef veel. Ieder hapje op de foto deelde ik met ons vieren. De tip van de dag als je alles wilt proeven, share!

taste of amsterdam 2015

Ik proefde deze vis uit blik van het merk Nuri uit Portugal. Je weet niet wat je proeft. Zo vers en zo puur van smaak. Mocht je deze blikjes ooit tegenkomen bij een deli, meenemen!

taste of amsterdam 2015

Deze steak tartaar en de gerookte zalm met geitenhangop en biet at ik bij Fifteen.

taste of amsterdam 2015

Uiteraard dipte ik ook even in de Labne van Nadia en Merijn.

taste of amsterdam 2015

En toen ging het regenen en werd het koud. Om op te warmen sloot ik af met een stukje Flammkuchen en een cappuccino on the side.

En nu vraag je je misschien af, gaat dat nooit vervelen? Nee natuurlijk niet! Ik vind Taste altijd weer leuk en inspirerend. De opzet was dit jaar anders, leuker dan voorgaande jaren. De producentenmarkt was extra groot, hou ik van, en helemaal aan het begin van het terrein. Ook zijn er genoeg dingen te doen, je kunt meedoen aan de BBQ challenge bij Julius, een wijnproeverij volgen, een kijkje nemen in het kooktheater en vooral heel veel proeven. Dus ondanks de regen heb ik toch weer genoten van Taste en ik zeg alvast, tot volgend jaar!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in