Menu

Live, Love, Eat! 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

1 reactie

  • Karen
    4 mei 2015 om 19:39

    Ik drink al jaren elke dag potten thee. Ik heb inderdaad een voorkeur van thee naar gelang het tijdstip van de dag, mijn stemming, wat ik eet, met wie ik ben etc. Maar toch heb ik, tussen mijn grote voorraad thee, heel veel Earl Gray. Mijn toppers zijn: Tazo Earl Gray( van Starbucks) en de Earl Gray van koffiebranderij "de Pelikaan" uit Zutphen. Elegante Earl Gray van Dilmah ken ik nog niet. Ik zou graag willen winnen en wie weet, wordt Dilmah dan ook moIjn toppertje!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.