kookboek pauline

Sneak Peek: de cover van mijn kookboek

Zo spannend, over een dikke maand ligt mijn boek in de winkel! Ik kan nu al niet meer wachten. Ik wil hem voelen, zien en ruiken. Ja mensen dat doe je als je een eigen boek gemaakt hebt. Ik ben zelf heel blij met het eindresultaat. Het is precies geworden zoals ik gehoopt had. Lekker licht, fris en persoonlijk. En vandaag deel ik met trots de cover met jullie. Tadaaa…

Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden.

kookboek pauline

Wat kun je verwachten? Nou een heleboel.. Komt ie!

  • Bijna 100 nieuwe (niet eerder op mijn blog verschenen) recepten. Allemaal basic en snel maar niet standaard. Maar bovenal lekker!
  • Heel veel hoofdgerechten, zelfs meer dan 30. Zodat jij voortaan altijd weet wat je moet eten.
  • Een handvol toppers van mijn blog die echt niet in dit boek mochten ontbreken.
  • Meer dan de helft is Voedselzandloper proof of gemakkelijk Voedselzandloper proof te maken.
  • Maar ook goddelijke guilty pleasures die je leven net even leuker maken. Ik noem een banoffee pavlova en iets met oreo’s. Mmmm…
  • Heel veel tips en tricks, ik deel al mijn keukengeheimen.
  • Persoonlijke verhaaltjes, mijn favo’s, hotspots die je niet mag missen en meer.
  • Uitgebreide how to’s.
  • Veel foto’s, heel veel foto’s, van de recepten en van mijn leven.

En dat alles maar voor €19,95.

En je kunt hem al reserveren he? Dat kan hier bij bol.com. Of bestel hem in de lokale boekhandel. Extra leuk en persoonlijk.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in