Menu

Video: Op bezoek bij Mercado Central Valencia

Als je in Valencia bent, mag je een bezoekje aan de Mercat Central niet overslaan. Dit is de grootste overdekte markt van Europa en je vindt hier alles waar een foodie hart sneller van gaat kloppen.

mercado central valencia

Ik heb een vlog gemaakt over mijn bezoekje aan de Mercado en de Central Bar, de tapas hotspot in town. Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.


mercado central valencia mercado central valencia

 

Hotspot
Mercado Central Valencia

Waar
Plaza ciudad de brujas, s/n 46001 valencia

WWW
https://www.mercadocentralvalencia.es

Deze reis is is mij aangeboden door Visit Valencia.com en Tix, bekijk hier mijn disclaimer.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

9 reacties

 • Pauline
  28 juni 2014 om 18:07

  Heaven is het! :)

 • Pauline
  28 juni 2014 om 18:06

  Ja ik ook, die is ook erg leuk, ben ik vorig jaar geweest.

 • Elsbet | La Vie Pure
  28 juni 2014 om 14:32

  In Madrid ben ik ook al eens in zoiets geweest! :)

 • Nanda
  28 juni 2014 om 14:29

  Prachtige markt is dat ja, heerlijk om rond te struinen!

 • Marian Gossen
  28 juni 2014 om 12:59

  Onze dochter woont daar, dus we komen er regelmatig, geweldige markt! Ik wil wel waarschuwen voor zakkenrollers! Wij betrapten er een net op tijd, met zijn hand in onze tas. Een keurig uitziende heer van middelbare leeftijd. Hij zei, dat hij onze portemonnee net terug deed, omdat die op de grond was gevallen, en liep gewoon rustig verder, we waren stomverbaasd! Opletten dus! Genieten met de hand op je tas...

 • Els
  28 juni 2014 om 11:33

  Geweldig he? Toen ik er was wist ik gewoon niet waar ik kijken moest.. Ben geloof ik wel drie keer rond gelopen zodat ik zeker wist dat ik niets gemist zou hebben;)

 • Farah - Food and other Friends
  28 juni 2014 om 10:41

  Altijd leuk zo'n Spaanse markt!
  Ik vond alleen de overdekte markt in een andere wijk (Ruzafa) nog veel leuker! Wel iets kleiner natuurlijk, maar echt alleen maar locals. Geen toerist te bekennen ;). Maar goed, zolang er vers eten te vinden is, is het altijd goed natuurlijk.

 • MySimplySpecial
  28 juni 2014 om 10:28

  Het lijkt me erg leuk om daar rond te kijken!

 • Maura - YLT
  28 juni 2014 om 08:14

  Deze markt is zó geweldig. Zes jaar geleden was ik in Valencia, echt een super stad. Op de markt haalden we dan vers fruit en dan naar het strand. Ik wil zeker nog eens terug want zie overal Valencia hotspots voorbij komen.

Reactie plaatsen