magimix sapcentrifuge

4 Lekkere Juice Recepten

Gisteren iets teveel biertjes gedronken tijdens Nederland – Chili? Dan helpt een lekkere juice je er weer een beetje bovenop. Ik ben helemaal in mijn nopjes met mijn sapcentrifuge van Magimix. In deze video heb ik je al laten zien hoe hij werkt en wat je er allemaal mee kunt. Ik maak er voornamelijk sappen mee en vandaag deel ik mijn 4 favo juice recepten.

Ik probeer altijd zoveel mogelijk groente in een juice te stoppen. Zo krijg je meteen een grote hoeveelheid aan voedingsstoffen binnen en het geeft een verzadigd gevoel. Je hoeft de groente en het fruit niet te schillen, alleen even wassen en dan kan het rechtstreeks in de juicer. Door de XL vulopening kan het meeste fruit er in zijn geheel in en anders snij je het even in grove stukken. Mijn favoriet is een juice met wortel, appel en limoen, lekker zoet en toch ook fris.

Wortel/Appel/Limoen
wortelsap
Neem 6 wortelen (bospeen), 1 appel en 1 limoen en pers dit uit in de sapcentrifuge.

Bieten/Appel/Citroen/Gember
bietensap Neem 2 rauwe bieten, 1 appel, 1 citroen en een stukje gember van 1 cm en pers dit uit in de sapcentrifuge.

Komkommer/Appel/Bleekselderij/Citroen
juices maken
Neem een stukje komkommer van 10 cm, 2 stengels bleekselderij, 1 appel en 1 citroen en pers dit uit in de sapcentrifuge.

Wortel/Grapefruit/Sinaasappel
wortelsap
Neem 6 wortelen, 1 grapefruit en 1 sinaasappel en pers dit uit in de sapcentrifuge.

Heb jij nog een lekker juice recept? Laat het vooral weten in de comments.

Wat vind jij van dit recept?

4.0 (1 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in