ubuntu zandvoort

Hotspot Ubuntu Beach Zandvoort

Sinds ik in Haarlem woon, ben ik geregeld op het strand te vinden. Mijn favoriete bezigheid is chillen, eten en drinken bij één van de vele strandtenten die Zandvoort rijk is. Eigenlijk zijn ze bijna allemaal leuk, ik heb er tenminste nog nooit een ontdekt die ik helemaal niks vond. Toch heb ik zo mijn favorieten en één daarvan is Ubuntu beach.

Bij Ubuntu is de sfeer altijd relaxed. De inrichting is leuk, beetje Ibiza style met veel hout. Je vindt hier typische surfdudes met beachy hair en baarden. Mannen bij wie ik mij altijd afvraag of hun haar echt zo perfect nonchalant zit, of dat ze stiekem toch een half uur voor de spiegel hebben gestaan. Wie weet dat? Maar daar komen we niet voor natuurlijk, we komen voor het eten.

ubuntu zandvoort

De kaart is leuk, vrij uitgebreid, verrassend en van deze tijd. Zo vind je hier de gebruikelijk burgers en saté, maar ook pulled porck, gevulde avocado’s en zwarte bonenburgers.

ubuntu zandvoort

Ik kon weer eens niet kiezen en op aanraden van de charmante, daar is hij weer, bediende ging ik voor de pulled porck taco en die was erg lekker. De coleslaw was krakend vers en de pulled porck lekker crispy, zoals geroosterd varken moet zijn. Erbij kreeg ik verschillende sausjes geserveerd waaronder mijn favo barbecuesaus en lekkere dikke frieten. Niets meer aan toe te voegen.

ubuntu zandvoort

Met het ondergaan van de zon, werden de kruiwagens in de hens gezet. Je hebt helemaal geen vuurkorf nodig als je een kruiwagen hebt. Dit gaf een gezellig sfeertje aan deze leuke tent. Met een glas koffie, genoot ik nog even na van deze relaxte avond.

Kortom ik ben fan en als je in de buurt bent, moet je zeker eens gaan kijken.
Hotspot
Strandtent Ubuntu Beach

Waar
Boulevard Paulus Loot 1, Zandvoort

WWW
www.ubuntubeach.nl

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in