Menu

Hotspot Ubuntu Beach Zandvoort

Sinds ik in Haarlem woon, ben ik geregeld op het strand te vinden. Mijn favoriete bezigheid is chillen, eten en drinken bij één van de vele strandtenten die Zandvoort rijk is. Eigenlijk zijn ze bijna allemaal leuk, ik heb er tenminste nog nooit een ontdekt die ik helemaal niks vond. Toch heb ik zo mijn favorieten en één daarvan is Ubuntu beach.

“Ik heb altijd het gevoel dat ik op vakantie ben”.

Bij Ubuntu is de sfeer altijd relaxed. De inrichting is leuk, beetje Ibiza style met veel hout. Je vindt hier typische surfdudes met beachy hair en baarden. Mannen bij wie ik mij altijd afvraag of hun haar echt zo perfect nonchalant zit, of dat ze stiekem toch een half uur voor de spiegel hebben gestaan. Wie weet dat? Maar daar komen we niet voor natuurlijk, we komen voor het eten.

ubuntu zandvoort

De kaart is leuk, vrij uitgebreid, verrassend en van deze tijd. Zo vind je hier de gebruikelijk burgers en saté, maar ook pulled porck, gevulde avocado’s en zwarte bonenburgers.

ubuntu zandvoort

Ik kon weer eens niet kiezen en op aanraden van de charmante, daar is hij weer, bediende ging ik voor de pulled porck taco en die was erg lekker. De coleslaw was krakend vers en de pulled porck lekker crispy, zoals geroosterd varken moet zijn. Erbij kreeg ik verschillende sausjes geserveerd waaronder mijn favo barbecuesaus en lekkere dikke frieten. Niets meer aan toe te voegen.

ubuntu zandvoort

Met het ondergaan van de zon, werden de kruiwagens in de hens gezet. Je hebt helemaal geen vuurkorf nodig als je een kruiwagen hebt. Dit gaf een gezellig sfeertje aan deze leuke tent. Met een glas koffie, genoot ik nog even na van deze relaxte avond.

Kortom ik ben fan en als je in de buurt bent, moet je zeker eens gaan kijken.

Hotspot
Strandtent Ubuntu Beach

Waar
Boulevard Paulus Loot 1, Zandvoort

WWW
www.ubuntubeach.nl

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

6 reacties

 • Carine van Lith
  12 september 2015 om 17:15

  Heerlijke plek daar Pauline. Na het lezen van jou stuk maar eens gaan kijken. We wilde niet meer naar huis?. Van ontbijt/lunch taartje en dinner we hebben alles geprobeerd en zijn fan van de heerlijke sfeer daar ( en de baardmannen?)

 • Ina
  25 juni 2014 om 04:51

  Inderdaad een verrassende kaart voor een eenvoudig strandtentje!!
  Maar, sorry, pork schrijf je alleen maar met een k! 3x

 • Pauline
  19 juni 2014 om 17:05

  Jaa die zijn heerlijk. En wat leuk dat je naar Haarlem komt, het is te gek hier :)

 • MySimplySpecial
  19 juni 2014 om 11:42

  Nu heb ik helemaal zin om naar het strand te gaan!

 • De smaak van Cécile
  19 juni 2014 om 09:40

  De pulled pork taco's zien er heerlijk uit! Kan niet wachten om in Haarlem te gaan wonen!

 • Samantha
  19 juni 2014 om 08:38

  Ik ben deze zomer van plan om veel naar Zandvoort te gaan, dus dit lijkt me een ideale plek voor een etentje!!!!!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.