rachel khoo

Video: Rachel Khoo Boeklancering

Lucky me! Ik was uitgenodigd voor de boeklancering van Mijn Franse Keuken van Rachel Khoo in samenwerking met Culy. Het was een hele leuke dag en omdat je leuke dingen moet delen, heb ik gefilmd voor jullie. Zo zijn jullie er toch een beetje bij.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Het boek Mijn Franse Keuken kan ik je echt aanbevelen. In het boek neemt Rachel je mee naar allerlei streken in Frankrijk. Bestel het boek hier bij bol.com en begin met de kaaskoekjes, die zijn super easy maar verdraaid lekker.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in