Video: Rachel Khoo Boeklancering

Video: Rachel Khoo Boeklancering

Lucky me! Ik was uitgenodigd voor de boeklancering van Mijn Franse Keuken van Rachel Khoo in samenwerking met Culy. Het was een hele leuke dag en omdat je leuke dingen moet delen, heb ik gefilmd voor jullie. Zo zijn jullie er toch een beetje bij.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Het boek Mijn Franse Keuken kan ik je echt aanbevelen. In het boek neemt Rachel je mee naar allerlei streken in Frankrijk. Bestel het boek hier bij bol.com en begin met de kaaskoekjes, die zijn super easy maar verdraaid lekker.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in