Pauline’s Culi Nieuws #9

Het is weer tijd voor Paulines Culi Nieuws. Wat is er nieuw? Welke hotspot mag je niet missen en wat moet je proeven? Je leest het hier.

Chocotasting abonnement
Iedere maand je favo choco in de bus? Dat kan, op chocotasting.com kun je een chocolade abonnement afsluiten. De chocolade wordt enkel gemaakt door prijswinnende chocolatiers, dus dan weet je zeker dat je de top of the bill te pakken heeft. Je kunt kiezen uit verschillende boxen, maar je kunt ook een enkele box bestellen. Leuk om cadeau te geven, want hier wordt iedereen blij van.

Chocotasting box vanaf €14,95,  chocotasting.com

Oranje Apfelkorn
Berentzen-OranjeKorn-
Over een maandje is het alweer Koningsdag, klinkt toch gek he? Speciaal hiervoor heeft Apfelkorn haar drankje in een oranje jasje gegoten. De Oranjekorn smaakt net zoals de appellikeur, fris en zoet, alleen het kleurtje is anders. Het lekkerste is om hem on the rocks te drinken met enkel wat ijs, maar je kunt hem ook goed mixen met tonic of spa rood.

Oranjekorn is verkrijgbaar in de slijterij voor €11,99 

Vege-Table
Vege_table - Seletti
Deze snijplanken van het Italiaans merk Seletti zijn gemaakt van berkenhout en verkrijgbaar in 4 uitvoeringen. Een tomaat snijd je op een tomaat, voor de aubergine neem je de aubergine plank en anders kies je voor de paprika of broccoli. Deze vrolijke veggies maken je keuken in ieder geval een stuk gezelliger.

Snijplank, 44 x 34 cm, €59, fonq.nl

Noteer in je agenda!
Taste of Amsterdam

Het leukste eetfestijn van Nederland, Taste of Amsterdam vindt van 15 tot en met 18 mei plaats in het Amstelpark in Amsterdam. Maak kennis met nieuwe producten, proef Amsterdamse resto’s en geniet van de gezelligheid! Ik ga ieder jaar en samen met de Rollende Keukens is dit mijn favo eetevent.

Kijk voor meer info op Tasteofamsterdam.com

Lekker Raw
lekker raw

Lekker Raw staat niet alleen boordevol recepten maar is ook een inspiratieboek voor een gezonde levensstijl. Sandra de Vos vertelt je alles over een raw leven en geeft je extra tips en achtergrond info over voedingsstoffen, supplementen en superfoods. In het boek vind je meer dan 60 recepten voor smoothies, lunches, diners en zoete verleidingen zoals chocolade chia pudding en een hazelnoot paradetaartje, allen rauw, healthy en goed te doen. Het leuke aan dit boek is dat het naast een kookboek een echt leesboek is, er staan leuke interviews in met superfood junkie Jesse van der Velde en Tarwegraskoning Auke Attema. Daarnaast staan alle voor sommige misschien onbekende ingrediënten uitgebreid uitgelegd en krijg je voldoende handvatten om deze manier van leven, haalbaar te maken.

Lekker Raw, Sandra de Vos, €34,95 bij Bol.com

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in