Restaurant Specktakel Haarlem

Met de vakantie nog in het achterhoofd wilden M. en ik lekker uit eten. Haarlem is een bourgondische stad met heel veel restaurants en eetcafes. Er valt elke keer weer iets nieuws te ontdekken en dat vind ik juist zo leuk aan Haarlem.

We kozen voor Specktakel Haarlem vanwege de gevarieerde kaart. Specktakel neemt je letterlijk mee op wereldreis. Er staan gerechten van over de hele wereld op de kaart. Als voorgerecht nam ik een Marokkaanse kwartel salade met saffraanhummus en een kwartel eitje, M. at een zalmtartaar met gerookte biet. Ik was blij verrast door mijn keuze, de kwartel was perfect gebakken en die saffraanhummus was heerlijk zacht.

Banana Briorats met spicy koffie ijs

 

Als hoofdgerecht nam ik een South African Kingfish met een vrij pittige mosselcurry. Ik ben zelf niet zo van de pittige smaken dus deze was voor mij al aan de pittige kant. M. nam een Californian Surf en Turf en die haalde de vakantie herinneringen weer naar boven. Het vlees had een heerlijke bbq smaak en was perfect gegaard.

Het nagerecht nam mij wederom mee naar Marokko met een heerlijk koffieijs met bananen, dadel chocolade beignets. Ik ben dol op desserts en ik verheugde mij hier de hele tijd op. Wat een prachtige smaken.

Choco fondant met salted caramel en Peanutbutter ijs.

 

Ik heb een heerlijke avond gehad. De bediening is erg vriendelijk en heeft veel kennis over het eten en de wijnen. Er hangt een gemoedelijke en knusse sfeer bij Specktakel.

Ik kan je Specktakel van harte aanbevelen voor een leuke, gezellige maar bovenal lekkere avond.

www.specktakel.nl

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in