
3 x dipsaus voor bij chips
Chips met dipsaus. Dat is toch de ultieme Guilty pleasure. Vroeger kochten we nog wel eens zo’n zakje wat je moest mengen met mayonaise. Of we gingen voor de klassieke mayo ketchup combi. Ook lekker. Maar een beetje variatie in je dip is fijn. Deze 3 recepten zijn stuk voor stuk fijn. Lekker met naturel chips of met friet.
Pesto Aioli
Ingrediënten voor 1 bakje
1x recept aioli
1x recept pesto
Zo maak je het
Maak de aioli volgens het recept. Of gebruik 100 gr kant en klare aioli. Voeg hier 1 eetlepel homemade pesto aan toe en meng door elkaar.

Feta dip
Ingrediënten voor 1 bakje
200 gr feta
Handje bladpeterselie
Handje bieslook
1 knoflookteen
1 el olijfolie
Zo maak je het
Meng de feta met een handje bladpeterselie, een handje bieslook, een knoflookteen en wat olijfolie glad in een keukenmachine. Serveer met wat olijfolie.

Avocado tzatziki
Ingrediënten voor 1 bakje
1x recept tzatziki
1 avocado
Zo maak je het
Maak de tzatziki volgens het recept. Prak 1 avocado fijn. Voeg dit toe aan de tzatziki. Serveer de avocado tzatziki met wat verse dille.


We zijn genomineerd!
We zijn genomineerd voor website van het jaar 2023! Help jij ons deze mooie titel binnen te slepen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.
StemmenWas het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan