3 x dipsaus voor bij chips
Chips met dipsaus. Dat is toch de ultieme Guilty pleasure. Vroeger kochten we nog wel eens zo’n zakje wat je moest mengen met mayonaise. Of we gingen voor de klassieke mayo ketchup combi. Ook lekker. Maar een beetje variatie in je dip is fijn. Deze 3 recepten zijn stuk voor stuk fijn. Lekker met naturel chips of met friet.
Pesto Aioli
Ingrediënten voor 1 bakje
1x recept aioli
1x recept pesto
Zo maak je het
Maak de aioli volgens het recept. Of gebruik 100 gr kant en klare aioli. Voeg hier 1 eetlepel homemade pesto aan toe en meng door elkaar.
Feta dip
Ingrediënten voor 1 bakje
200 gr feta
Handje bladpeterselie
Handje bieslook
1 knoflookteen
1 el olijfolie
Zo maak je het
Meng de feta met een handje bladpeterselie, een handje bieslook, een knoflookteen en wat olijfolie glad in een keukenmachine. Serveer met wat olijfolie.
Avocado tzatziki
Ingrediënten voor 1 bakje
1x recept tzatziki
1 avocado
Zo maak je het
Maak de tzatziki volgens het recept. Prak 1 avocado fijn. Voeg dit toe aan de tzatziki. Serveer de avocado tzatziki met wat verse dille.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download het gratis ebook vol herfstrecepten
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in