Dipsaus

3 x dipsaus voor bij chips

Chips met dipsaus. Dat is toch de ultieme Guilty pleasure. Vroeger kochten we nog wel eens zo’n zakje wat je moest mengen met mayonaise. Of we gingen voor de klassieke mayo ketchup combi. Ook lekker. Maar een beetje variatie in je dip is fijn. Deze 3 recepten zijn stuk voor stuk fijn. Lekker met naturel chips of met friet. 

Pesto Aioli

Ingrediënten voor 1 bakje
1x recept aioli
1x recept pesto

Zo maak je het
Maak de aioli volgens het recept. Of gebruik 100 gr kant en klare aioli. Voeg hier 1 eetlepel homemade pesto aan toe en meng door elkaar.

Recept opgeklopte fetadip

Feta dip

Ingrediënten voor 1 bakje
200 gr feta
Handje bladpeterselie
Handje bieslook
1 knoflookteen
1 el olijfolie

Zo maak je het
Meng de feta met een handje bladpeterselie, een handje bieslook, een knoflookteen en wat olijfolie glad in een keukenmachine. Serveer met wat olijfolie.

Avocado tzatziki

Avocado tzatziki

Ingrediënten voor 1 bakje
1x recept tzatziki
1 avocado

Zo maak je het
Maak de tzatziki volgens het recept. Prak 1 avocado fijn. Voeg dit toe aan de tzatziki. Serveer de avocado tzatziki met wat verse dille.

Dipsaus

De nieuwste recepten in je inbox?

Ja dat wil ik!

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:

Gratis ebook ontvangen?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Download het gratis ebook vol herfstrecepten
  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in