3 x dipsaus voor bij chips

3 x dipsaus voor bij chips

Chips met dipsaus. Dat is toch de ultieme Guilty pleasure. Vroeger kochten we nog wel eens zo’n zakje wat je moest mengen met mayonaise. Of we gingen voor de klassieke mayo ketchup combi. Ook lekker. Maar een beetje variatie in je dip is fijn. Deze 3 recepten zijn stuk voor stuk fijn. Lekker met naturel chips of met friet. 

Pesto Aioli

Ingrediënten voor 1 bakje
1x recept aioli
1x recept pesto

Zo maak je het
Maak de aioli volgens het recept. Of gebruik 100 gr kant en klare aioli. Voeg hier 1 eetlepel homemade pesto aan toe en meng door elkaar.

3 x dipsaus voor bij chips

Feta dip

Ingrediënten voor 1 bakje
200 gr feta
Handje bladpeterselie
Handje bieslook
1 knoflookteen
1 el olijfolie

Zo maak je het
Meng de feta met een handje bladpeterselie, een handje bieslook, een knoflookteen en wat olijfolie glad in een keukenmachine. Serveer met wat olijfolie.

3 x dipsaus voor bij chips

Avocado tzatziki

Ingrediënten voor 1 bakje
1x recept tzatziki
1 avocado

Zo maak je het
Maak de tzatziki volgens het recept. Prak 1 avocado fijn. Voeg dit toe aan de tzatziki. Serveer de avocado tzatziki met wat verse dille.

3 x dipsaus voor bij chips

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Tags

Familie recepten Kinderrecepten Snelle recepten Oud en nieuw Verjaardag Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Borrelhapjes Saus, dressing, dips

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

13 mei 2016


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in