Cookie dough
Cookie dough maken? Beland de helft van het deeg ook altijd in jouw mond tijdens het koekjes bakken? Dan is dit je ding! Eetbaar Peanutbutter Cookie Dough! Oh yes! Wat het eetbaar maakt? Geen rauw ei en ook geen rauwe bloem want ook dat laatste is niet zo goed voor je! Dit cookie dough recept is eigenlijk heel simpel. Met een handvol ingrediënten kun jij zelf deze cookie dough maken. Eetbaar koekjesdeeg is wat ons betreft de ultieme treat. Niets lekkerder dan snoepen van het koekjesdeeg toch? Deze versie met pindakaas is heerlijk. Wedden dat je niet kan stoppen met snoepen?
De nieuwste recepten in je inbox?
De nieuwste recepten in je inbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten & meer.
Ingrediënten voor 6 bollen
- 125 gr bloem
- 50 gr roomboter (koud)
- 50 gr lichtbruine basterdsuiker
- 50 gr pindakaas
- 2 el melk
- 30 gr chocolate chips
- 30 gr pinda's
- snuf zout
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Verwarm de bloem gedurende een minuut in de magnetron. Dit doen we om eventuele bacteriën te doden. Roer tussentijds even door.
Mix de boter, de basterdsuiker en de pindakaas luchtig.
Mix de bloem en een snuf zout er doorheen.
Voeg de melk toe en meng kort.
Mix tot slot de chocolate chips en de gehakte pinda’s er doorheen.
Maak bolletjes met een ijsschep en eet het cookiedough meteen op.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in