
Pizzabroodjes
Pizzabroodjes maken? Wij hebben een supersnel en foolproof recept voor je. Deze pizzabroodjes maak je echt in een handomdraai en is ook een leuke activiteit om samen met de kids te doen. Wij maken de pizzabroodjes van croissantdeeg uit blik. Dit werkt supermakkelijk en snel. Wat ons betreft de perfecte weekendsnack. Lekkere, zachte pizzabroodjes met tomaat, salami en kaas. Even 20 minuutjes in de oven en je bent klaar.



We zijn genomineerd!
We zijn genomineerd voor website van het jaar 2023! Help jij ons deze mooie titel binnen te slepen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.
StemmenIngrediënten voor 6 st.
- 1 blik croissantdeeg
- 100 ml passata
- 100 gr salami
- 40 gr geraspte Grana padano
- 30 gr geraspte mozzarella
- 1 tl oregano
- Peper en zout
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius (hetelucht).
Breng de passata op smaak met peper, zout en oregano.
Rol het croissantdeeg uit en druk de naadjes aan.
Verdeel de passata over het deeg, leg de salami erop. Verdeel de geraspte mozzarella en geraspte Grana Padano eroverheen.
Rol het deeg op en snijd het in 6 gelijke stukken. Leg ze in een ovenschaal of op een bakplaat. Verdeel nog wat extra geraspte kaas over de bovenkant.
Bak de pizzabroodjes in ongeveer 15-20 minuten af in de voorverwarmde oven.


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan