Pizzabroodjes
Pizzabroodjes maken? Wij hebben een supersnel en foolproof recept voor je. Deze pizzabroodjes maak je echt in een handomdraai en is ook een leuke activiteit om samen met de kids te doen. Wij maken de pizzabroodjes van croissantdeeg uit blik. Dit werkt supermakkelijk en snel. Wat ons betreft de perfecte weekendsnack. Lekkere, zachte pizzabroodjes met tomaat, salami en kaas. Even 20 minuutjes in de oven en je bent klaar.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 6 st.
- 1 blik croissantdeeg
- 100 ml passata
- 100 gr salami
- 40 gr geraspte Grana padano
- 30 gr geraspte mozzarella
- 1 tl oregano
- Peper en zout
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius (hetelucht).
Breng de passata op smaak met peper, zout en oregano.
Rol het croissantdeeg uit en druk de naadjes aan.
Verdeel de passata over het deeg, leg de salami erop. Verdeel de geraspte mozzarella en geraspte Grana Padano eroverheen.
Rol het deeg op en snijd het in 6 gelijke stukken. Leg ze in een ovenschaal of op een bakplaat. Verdeel nog wat extra geraspte kaas over de bovenkant.
Bak de pizzabroodjes in ongeveer 15-20 minuten af in de voorverwarmde oven.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.