
Cookie dough
Cookie dough maken? Beland de helft van het deeg ook altijd in jouw mond tijdens het koekjes bakken? Dan is dit je ding! Eetbaar Peanutbutter Cookie Dough! Oh yes! Wat het eetbaar maakt? Geen rauw ei en ook geen rauwe bloem want ook dat laatste is niet zo goed voor je! Dit cookie dough recept is eigenlijk heel simpel. Met een handvol ingrediënten kun jij zelf deze cookie dough maken. Eetbaar koekjesdeeg is wat ons betreft de ultieme treat. Niets lekkerder dan snoepen van het koekjesdeeg toch? Deze versie met pindakaas is heerlijk. Wedden dat je niet kan stoppen met snoepen?



De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 6 bollen
- 125 gr bloem
- 50 gr roomboter (koud)
- 50 gr lichtbruine basterdsuiker
- 50 gr pindakaas
- 2 el melk
- 30 gr chocolate chips
- 30 gr pinda's
- snuf zout
Zo maak je het
Verwarm de bloem gedurende een minuut in de magnetron. Dit doen we om eventuele bacteriën te doden. Roer tussentijds even door.
Mix de boter, de basterdsuiker en de pindakaas luchtig.
Mix de bloem en een snuf zout er doorheen.
Voeg de melk toe en meng kort.
Mix tot slot de chocolate chips en de gehakte pinda’s er doorheen.
Maak bolletjes met een ijsschep en eet het cookiedough meteen op.


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan