Vlog #30: SECRET VLOG!

Wat leuk dat je weer kijkt naar mijn nieuwste vlog. Dit keer is het geen normale vlog. Zoals jullie weten heb ik vorige week mijn bakmixen lijn gelanceerd. Hier ging een maandenlange voorbereiding aan vooraf. Ik heb dit hele proces voor jullie gefilmd en ik kan nu eindelijk alle geheime beelden met jullie delen.

De hele voorbereiding heeft bijna een jaar geduurd. En die bestond uit heel veel bakken, testen en proeven natuurlijk. Maar ook het berekenen van de voedingswaarden, meedenken over de verpakkingen, de bakmixen pitchen bij de supermarkt en het opstellen van een marketing en communicatieplan. Er komt dus veel meer bij kijken dan je misschien zou verwachten. En zo’n proces verloopt met heel veel ups, maar ook met de nodige downs. Ben je benieuwd hoe wij deze lancering voorbereid hebben en wat er allemaal bij komt kijken? Kijk dan snel mijn secret vlog!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uit Pauline’s Keuken (@uitpaulineskeuken) op

Ps. Wij krijgen veel vragen over de verkrijgbaarheid van onze bakmixen. Momenteel zijn de bakmixen verkrijgbaar bij de grotere AH’s. Staan ze niet in jouw Albert Heijn? Vraag er dan vooral naar bij de klantenservice. Ook kun je de bakmixen online bestellen bij de Albert Heijn.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in