Menu

Vlog #30: SECRET VLOG!

Wat leuk dat je weer kijkt naar mijn nieuwste vlog. Dit keer is het geen normale vlog. Zoals jullie weten heb ik vorige week mijn bakmixen lijn gelanceerd. Hier ging een maandenlange voorbereiding aan vooraf. Ik heb dit hele proces voor jullie gefilmd en ik kan nu eindelijk alle geheime beelden met jullie delen.

De hele voorbereiding heeft bijna een jaar geduurd. En die bestond uit heel veel bakken, testen en proeven natuurlijk. Maar ook het berekenen van de voedingswaarden, meedenken over de verpakkingen, de bakmixen pitchen bij de supermarkt en het opstellen van een marketing en communicatieplan. Er komt dus veel meer bij kijken dan je misschien zou verwachten. En zo’n proces verloopt met heel veel ups, maar ook met de nodige downs. Ben je benieuwd hoe wij deze lancering voorbereid hebben en wat er allemaal bij komt kijken? Kijk dan snel mijn secret vlog!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uit Pauline’s Keuken (@uitpaulineskeuken) op

Ps. Wij krijgen veel vragen over de verkrijgbaarheid van onze bakmixen. Momenteel zijn de bakmixen verkrijgbaar bij de grotere AH’s. Staan ze niet in jouw Albert Heijn? Vraag er dan vooral naar bij de klantenservice. Ook kun je de bakmixen online bestellen bij de Albert Heijn.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

2 reacties

  • Pauline
    11 februari 2019 om 16:14

    Fingers crossed. Het aantal winkels wordt denk ik wel uitgebreid binnenkort.

  • Sabine Perrekiet
    9 februari 2019 om 13:29

    Ontzettend gaaf zeg! Hier staan ze helaas nog niet in de winkel, maar de dame van de servicebalie gaat haar best voor me doen.. Ik ben benieuwd!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST