Menu

Word topmember en proef met ons mee!

Jaa, ik heb iets ontzettend leuks voor jullie, je kunt topmember worden van Uit Pauline’s Keuken. Als topmember kun je samen met mij aan de slag gaan om lekkere producten te testen. Je kruipt even in de huid van een foodblogger en mag als topmember met de leukste producten aan de slag. En dit keer is het iets supertofs, namelijk mijn eigen bakmixen lijn in samenwerking met Leev.

Eind januari heb ik mijn eigen lijn met gezondere bakmixen in samenwerking met Leev gelanceerd. Heb je het nieuws gemist? Hier lees je alles over mijn bakmixen.

Word topmember!

Als topmember krijg je de unieke kans om leuke producten te testen. Dit keer gaat het dus om de bakmixen die ik zelf ontwikkeld en gelanceerd heb samen met Leev. Als topmember krijg je een superleuk pakket thuisgestuurd met de bakmixen. Aan jou de taak om hiermee aan de slag te gaan aan de hand van een aantal opdrachten en je creativiteit te laten gelden.

Wat moet je doen?

 • Registreer je als member op de website. Dit kun je doen door rechtsbovenin op ‘Registreer’ te klikken en alle benodigde info in te vullen;
 • Vul onderstaand formulier volledig in;
 • Ga akkoord met de voorwaarden.

Er worden uiteindelijk 50 topmembers geselecteerd die het pakket thuisgestuurd krijgen. Je kunt je aanmelden tot 10 februari 2019. De 50 geselecteerden krijgen een mailtje van ons. Helaas kan niet iedereen meedoen, maar hou de site en onze social kanalen in de gaten, want later dit jaar zullen er nog meer leuke acties volgen. Als member heb je altijd toegang tot deze acties.

Winnen!

Naast het leuke pakket dat je thuisgestuurd krijgt, maak je ook nog kans op een extra prijs. Uit alle inzendingen kies ik de 2 leukste en meest creatieve recepten. Gebruik vooral de #uitpaulineskeuken en #gezondergenieten en tag mij @uitpaulineskeuken in je bericht, zodat ik je creaties makkelijk terug kan vinden op Instagram of Facebook.

De winnaar wordt beloond met een jaar lang gratis ontbijten met de lekkere producten van Leev! En misschien nog wel leuker: we delen het winnende recept op de blog! Eeuwige roem dus 🙂

De tweede winnaar wint een high tea voor 2 personen bij Anne & Max. Een van onze favoriete hotspots. Hier kun je met een vriend of vriendin genieten van een uitgebreide high tea. Leuk he?

Doe mee en maak kans op een jaar lang ontbijten met Leev of een lekkere high tea voor 2 bij Anne & Max!

Doe je mee?

En, doe je mee? Vul dan nu onderstaand formulier in. Heel veel succes en wie weet mag jij binnenkort aan de slag met mijn bakmixen! Door onderstaand formulier in te vullen ga ik akkoord met de Algemene voorwaarden van deze top members actie.

Als je het formulier ingevuld hebt krijg je een mailtje waarin je, je aanmelding moet bevestigen. Heb je het mailtje niet ontvangen? Check even je spam box.

Edit: de deadline voor het aanmelden is inmiddels verstreken. 

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

26 reacties

 • Michelle Faaij
  13 februari 2019 om 10:17

  Hoe kan ik me aanmelden! Jouw recepten regeren onze keuken. Wij zijn vegetariërs en jullue hebben geweldige recepten. Worden wij helemaal blij mee. Onze oudste dochter is ook al geïnfecteerd met het Paulines keuken virus.

 • Astrid Groen
  12 februari 2019 om 10:03

  Mijn man en ik verrassen elkaar regelmatig met heerlijke recepten die jij plaatst. Groot compliment aan jou en je zus, want vooral de styling en opmaak van een gerecht inspireert ons vaak om het zelf te koken of te bakken. Het is elke keer weer een feestje om met vrienden en familie te genieten van eten en van elkaar! We hebben zo al heel wat foto's van onze eigen gerechten verzameld. Leuk om aan de slag te gaan met deze bakmixen en er zelf onze eigen draai aan te geven :). Groet, Astrid

 • Elena
  7 februari 2019 om 19:00

  En ik heb mij ook aangemeld. Heb al bedacht hoe ik iets creatiefs met alle 4 smaken kan maken. Ben benieuwd :)

 • annemieke
  7 februari 2019 om 18:10

  En nu maar hopen...

 • Gerrie van Hek
  7 februari 2019 om 18:05

  Dit wil ik, dit wil ik, dit wil ik!!! Ja echt waar, dit wil ik heel graag proberen. Bij onze ah de mix nog niet kunnen scoren. Ik heb mijn moeder naar de ah in Haarlem gestuurd, maar helaas... ook daar het vak leeg. Wat dus betekend dat ik elke keer kwijlend naar alle posts met foto's zit te kijken, terwijl ik niets heb....

 • Ingrid Veltkamp
  7 februari 2019 om 16:27

  Ik kom net terug van de Gezondheidsbeurs en heb jouw Bananencake/brood geproefd. Zaaaaaalig! Helaas niet de bakmix meegenomen, dus misschien kan ik het nu proberen!!!!!!! Echt een succes!

 • Kirsten de Konink
  7 februari 2019 om 13:40

  Net verhuisd, prachtige nieuwe keuken, twee ovens die niet kunnen wachten om ingewijd te worden en een paar jeukende handen om eindelijk weer te kunnen bakken na maanden van verbouwen en viezigheid en zooi!

 • Ingrid van Beek
  7 februari 2019 om 13:26

  Heeeel erg leuk Ik heb de appel-kaneel al in huis?

 • Mariella
  7 februari 2019 om 12:51

  Hoi, Als beginnende blogger doe ik graag mee! Kan ik je producten gelijk met een heleboel mensen delen. Lijkt mij een super aanvulling op mijn blog. Groetjes

 • Melissa van den Broek
  7 februari 2019 om 12:49

  Wat een leuke actie! Ik heb mezelf aangemeld!!

 • Pauline
  7 februari 2019 om 11:52

  Hahaha

 • Christien
  7 februari 2019 om 11:35

  Hallo dames. Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee. Ik hou heel erg van bakken (en dan ook fotograferen) en maak dus nog wel eens het een en ander. Uit een pakje bijna niet meer, omdat hieraan te vaak veel suiker toegevoegd moet worden. Zelf maken is alleen wel eens wat tijdrovend en jullie bakmixen lijkt met dan ook een hele mooie mix van en makkelijk en gezonder. Nu hopen dat ik bij die 50 topmembers zit, die jullie bakmixen mag uitproberen en daar een mooie draai aan mag geven!

 • Cattelijn Schampers
  7 februari 2019 om 10:28

  Ik doe met uitdaging voor mijzelf en zo blij wordt van jouw artikelen, jouw pad. En deze actie aangrijpt geluk in eten te delen met mijn gezin, dierbaren.

 • Simône
  7 februari 2019 om 10:13

  ‘ben ik wel zo creatief ?’ vooruit, gewoon meedoen, jezelf uitdagen is nooit verkeerd !

 • ChefAnna
  7 februari 2019 om 10:11

  Superleuk! Zelf de chocochip cake al op de planning staan voor morgen. Aangezien mijn visite hoge verwachtingen heeft sinds ik in 2019 een heuse foodie ben geworden, maar ik het met drie kids vrij druk heb, leek dit me dé oplossing :)

 • Erna versteeg
  7 februari 2019 om 10:04

  Hoi Pauline , Wat een super leuke aktie !!! Hoop dat het mij lukt , zou geweldig feestje worden de 22ste febr . Is manlief jarig ❤️

 • Saskia Imbert
  7 februari 2019 om 10:01

  Wat een tof idee! Ik kocht vorige week drie van je bakmixen, hier in Vlaanderen! Banaan Bread heb ik al getest. Ik voegde wat rauwe cacao, pure chocoladesnippers en nootjes aan het beslag toe. Heerlijk genieten! De andere bakmixen staan hier te wachten. De appel-kaneel hebben ze hopelijk de volgende keer op voorraad bij AH, ben benieuwd naar meer! :)

 • Natasja Braaksma
  7 februari 2019 om 09:59

  Super toffe actie! Hier nog nergens een winkel gevonden met de bakmixen, hoop ze binnenkort zeker te kunnen proberen. Duimen dus.?? Tot die tijd maar heerlijke andere recepten bakken! ?

 • Fab
  7 februari 2019 om 09:56

  Top actie Pauline,ik doe mee aan al jou actie’s! Ben gek op bakken koken en zeker op jou recepten!!?

 • Lieve
  7 februari 2019 om 09:52

  Top! Kijk er ook naar uit je bakmixen te vinden hier België en te proberen uiteraard. De foto's doen me alvast watertanden!

 • Gerda Scholtes
  7 februari 2019 om 09:36

  Leuke actie. Ik ben niet zo'n bakster, maar gezondere baksels wil ik best eens proberen.

 • JanaBeeckman
  7 februari 2019 om 09:05

  Wat superfijn Pauline! Ik ben een Belgje en recentelijk helemaal getroffen door het bakvirus :D. Ik heb al enkele van je taartrecepten geprobeerd en gelukkig tot een goed einde gebracht. Ik kan niet wachten om jouw bakmixen te proberen. Gelukkig heb ik gezien dat ze ook in België verkrijgbaar zijn (net gechecked via de ah.be site haha). Groetjes!

 • Cindy van Heems
  7 februari 2019 om 08:59

  Ja super leuk! Eindelijk gezonde cakes die ook nog makkelijk te makrn zijn met twee rondrennende kids!

 • marjoleinhorsten71
  7 februari 2019 om 08:28

  Dat zou echt heel leuk zijn. Hier nog nergens de bakmixen gevonden maar zou erg graag willen proeven. Ga duimen. Liefs Marjolein

 • Lucia
  7 februari 2019 om 07:45

  Super leuk actie Pauline. Lijkt me leuke manier om eens een jouw mix te proberen.

 • Jessie
  7 februari 2019 om 07:36

  Wat een toffe actie! Ik ben heel benieuwd naar je bakmixen - ik heb ze nog niet kunnen bemachtigen - en heb al volop ideeën om er mee aan de slag te gaan. Duimen dat ik bij de 50 gelukkige topmember zit!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST