Pauline

Word topmember en proef met ons mee!

Jaa, ik heb iets ontzettend leuks voor jullie, je kunt topmember worden van Uit Pauline’s Keuken. Als topmember kun je samen met mij aan de slag gaan om lekkere producten te testen. Je kruipt even in de huid van een foodblogger en mag als topmember met de leukste producten aan de slag. En dit keer is het iets supertofs, namelijk mijn eigen bakmixen lijn in samenwerking met Leev.

Eind januari heb ik mijn eigen lijn met gezondere bakmixen in samenwerking met Leev gelanceerd. Heb je het nieuws gemist? Hier lees je alles over mijn bakmixen.

Bakmixen verpakking

Word topmember!

Als topmember krijg je de unieke kans om leuke producten te testen. Dit keer gaat het dus om de bakmixen die ik zelf ontwikkeld en gelanceerd heb samen met Leev. Als topmember krijg je een superleuk pakket thuisgestuurd met de bakmixen. Aan jou de taak om hiermee aan de slag te gaan aan de hand van een aantal opdrachten en je creativiteit te laten gelden.

Wat moet je doen?

  • Registreer je als member op de website. Dit kun je doen door rechtsbovenin op ‘Registreer’ te klikken en alle benodigde info in te vullen;
  • Vul onderstaand formulier volledig in;
  • Ga akkoord met de voorwaarden.

Er worden uiteindelijk 50 topmembers geselecteerd die het pakket thuisgestuurd krijgen. Je kunt je aanmelden tot 10 februari 2019. De 50 geselecteerden krijgen een mailtje van ons. Helaas kan niet iedereen meedoen, maar hou de site en onze social kanalen in de gaten, want later dit jaar zullen er nog meer leuke acties volgen. Als member heb je altijd toegang tot deze acties.

Bakmix carrot cake

Winnen!

Naast het leuke pakket dat je thuisgestuurd krijgt, maak je ook nog kans op een extra prijs. Uit alle inzendingen kies ik de 2 leukste en meest creatieve recepten. Gebruik vooral de #uitpaulineskeuken en #gezondergenieten en tag mij @uitpaulineskeuken in je bericht, zodat ik je creaties makkelijk terug kan vinden op Instagram of Facebook.

De winnaar wordt beloond met een jaar lang gratis ontbijten met de lekkere producten van Leev! En misschien nog wel leuker: we delen het winnende recept op de blog! Eeuwige roem dus 🙂

De tweede winnaar wint een high tea voor 2 personen bij Anne & Max. Een van onze favoriete hotspots. Hier kun je met een vriend of vriendin genieten van een uitgebreide high tea. Leuk he?

Doe mee en maak kans op een jaar lang ontbijten met Leev of een lekkere high tea voor 2 bij Anne & Max!

Pauline

Doe je mee?

En, doe je mee? Vul dan nu onderstaand formulier in. Heel veel succes en wie weet mag jij binnenkort aan de slag met mijn bakmixen! Door onderstaand formulier in te vullen ga ik akkoord met de Algemene voorwaarden van deze top members actie.

Als je het formulier ingevuld hebt krijg je een mailtje waarin je, je aanmelding moet bevestigen. Heb je het mailtje niet ontvangen? Check even je spam box.

Edit: de deadline voor het aanmelden is inmiddels verstreken. 

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in