kersentaart

5 x de lekkerste Moederdag taarten

Zondag is het moederdag. En hoe kun je, je moeder nou blijer maken dan met een zelfgemaakt taartje? Met deze 5 moederdag taarten moet dat zeker lukken. Er zit vast wel iets bij waar jouw mams gelukkig van wordt. En door een lekkere taart te bakken voor moederdag, kan de hele familie meegenieten. Voor mij is het mijn allereerste moederdag waarbij ik zelf moeder ben. Heel bijzonder! Hoewel, ik vind eigenlijk dat het iedere dag moederdag of vaderdag hoort te zijn. En er is ook altijd wel een reden om een lekker taartje te bakken toch? Maar toch ben ik benieuwd hoe ik deze dag ga beleven. Ik kan niet wachten tot Lasse wat groter is en hij waarschijnlijk mooie, zelfgemaakte kunstwerkjes aan mij zal gaan geven. Ik vind dat superleuk en kan me ook herinneren dat ik het als kind heel leuk vond om mijn best te doen op moederdag. Een lekker ontbijtje maken, een cadeautje geven en dat dan ’s ochtends vroeg op bed geven.

Deze moederdag taarten zijn stuk voor stuk superlekker. Er zit voor ieder wat wils bij. Is je moeder een echte zoetekauw? Ga dan voor de hazelnootschuimtaart. Houdt ze meer van frisse smaken? Kies dan voor de kokos limoentaart. Hoe ga jij moederdag vieren? En ga je het uberhaupt vieren? Laat het achter in de comments, dat vind ik leuk. Om het hele recept te lezen moet je even op de titel boven de foto klikken. Sla dit lijstje met moederdag taarten op in je favorieten. Altijd handig voor als er weer een feestje op de planning staat en je een lekkere taart wilt bakken.

Hazelnootschuimtaart

Hazelnootschuimtaart

Kersentaart

kersentaart

Zweedse prinsessentaart

Zweedse prinsessentaart

Aardbeien kwarktaart

aardbeien kwarktaart

Kokostaart met limoen

kokostaart met limoen

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in