Kwarktaart

7 x de lekkerste Moederdagtaart

Wat is er nou leuker dan een lekkere moederdagtaart bakken voor Moederdag? Liefde gaat immers door de maag. Deze taarten zijn stuk voor stuk superlekker. Er zit voor ieder wat wils bij. Is je moeder een echte zoetekauw? Ga dan voor de oreo taart. Houdt ze meer van frisse smaken? Kies dan voor de kwarktaart met limoen. De keuze is reuze! Het enige wat je hoeft te doen is iets lekkers uit te kiezen, de ingrediënten te kopen en bakken maar! En vergeet niet een leuk moederdagcadeautje te kopen, leuk voor erbij.

1. Slagroomtaart

slagroomtaart-

Misschien wel de meest bekende taart van Nederland, een good old slagroomtaart. Altijd goed, altijd lekker, helemaal als ‘ie zelfgemaakt is.

2. Oreotaart met vers fruit

Oreo taart

Is jouw mams een chocoliefhebber? Dan is deze Oreo taart een aanrader. Het is een no-bake cheesecake, dus hij hoeft niet de oven in. Easy peasy!

3. Tompouce taart

tompouce taart

Is jouw moeder dol op tompoucen? Dan is dit het beste van beide werelden, een heuse tompouce taart. Waarom 1 tompouce geven als je een hele taart kan bakken?

4. Kwarktaart met limoen

Kwarktaart

Voor de liefhebbers van frisse smaken, deze kwarktaart met limoen. En nee die maken we niet met een pakje of zakje, maar helemaal zelf. Net zo simpel, veel lekkerder!

5. Mokkataart

Mokkataart

Net zo’n klassieker als de nummer 1 van dit lijstje is de mokkataart. Heerlijke laagjes mokkaroom en biscuit afgewisseld. Zei iemand kopje koffie?

6. Red velvet taart

Red velvet taart

Deze moederdagtaart is niet alleen lekker, maar straalt ook een en al liefde uit door haar dieprode kleur. Smaak een 10, looks een 10!

7. Ontbijt moederdagtaart

Gezonde ontbijttaart

Iets anders maken dan een standaard ontbijtje op bed? Maak dan deze healthy (maar lekkere) ontbijttaart. Feestelijker kun je de dag niet beginnen.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika is mede-eigenaar van Uit Paulines Keuken en vervult een veelzijdige rol binnen het team. Ze is is nauw betrokken bij alle aspecten van het platform. Van website optimalisaties tot SEO strategie en marketing. Annika heeft een passie voor mooie plekken, reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in