moederdag cadeaus

10 x Moederdag cadeau onder de 15 euro

Voor moeders is het natuurlijk elke dag Moederdag, maar voor het kroost is dit dé perfecte gelegenheid om de mama’s – en iedereen die een moederrol vervult – nog eens extra in het zonnetje te zetten. Als het gaat om het kiezen van het perfecte Moederdag cadeau, kan het moeilijk zijn om iets te vinden dat zowel praktisch als persoonlijk is. Gelukkig zijn wij er voor jou, met 10 culinaire cadeau-ideeën die perfect zijn voor de moeder die van koken, eten en lekker tafel houdt. Van handige tools voor in de keuken – van maatlepels, keukenweegschaal en een toffe herbruikbare waterfles – tot handig leesvoer voor de moestuinfanaat. Hier maak je je mama sowieso blij mee!

Tip: als je op de linkjes hieronder klikt, kun je de keuken tools direct online bestellen!

1. Glazen beugelfles
2. De moestuinkalender
3. Maatlepels
4. Digitale weegschaal
5. IJsbalmaker
6. Herbruikbare metalen drinkrietjes
7. Dopper drinkfles
8. Siliconen (herbruikbare) diepvrieszakken
9. Wijnkoeler
10. Melkopschuimer

Moederdag cadeau onder de 15 euro

Er staan affiliate links in dit artikel. Wanneer je via deze link iets koopt, ontvangen wij daarover een kleine commissie – voor jou komen er uiteraard nul extra kosten bij.

moederdag cadeaus

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (1 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in