tips hotspots lissabon

Diary Maart #2

Yes de lente is eindelijk daar. Mijn favo seizoen van het jaar. Ik kan intens genieten van die eerste zonnestralen. Echt ik zuig ze letterlijk op. Hebben jullie dat ook? De afgelopen twee weken waren leuk. Annika en ik waren in Lissabon, we volgden een leuke bakworkshop en we vierden Maurits zijn verjaardag. Kijk je mee?

tips hotspots lissabon

Annika en ik waren slechts 1,5 dag in Lissabon. Dat is natuurlijk veel te kort. Maar des te meer reden om nog eens terug te gaan. Het foodieverslag kan je hier teruglezen.

vega bloemkool curry

Thuis moesten we meteen weer aan de bak met de campagne voor HelloFresh. Ik vind het zo’n te gekke campagne. En zo leuk dat jullie allemaal meedoen.

Workshop bakery institute

We waren uitgenodigd door het Bakery Institute om een leuke workshop te volgen. Wij kozen voor hartig en maakten verschillende quiches, kroketten en saucijzenbroodjes. Er komt nog een verslag van online. En ook delen we het recept van de kaaskroketten, maar hier alvast een kiekje.

Samen met Maurits ging ik even naar Loods 5. Ik kom hier al jaren en het is met stip op 1 mijn favoriete woonwinkel. Alleen zoek ik nu af en toe wat vergelijkbare winkels. Hebben jullie misschien leuke tips? In Haarlem hebben we bijvoorbeeld Homestock, een stuk kleiner natuurlijk dan Loods maar zeker net zo leuk.

serax

Ik ontving ook weer leuke foodpost. Alhoewel het deze keer niet eetbaar was. Ik kreeg een mooi servies van Serax. Ik kan zo gelukkig worden van mooie bordjes en kommetjes. Het liefst vervang ik mijn hele standaard Hema servies voor mooie exemplaren. Want ik heb nu van alles 1 of 2. Alles voor een mooie foto 🙂

Zo leuk, wij staan in de Smult. We hebben een lekker recept voor lamsrack bedacht, passend bij het lente seizoen. De Smult is nu verkrijgbaar in de winkels.

Maurits was afgelopen vrijdag jarig en dat werd natuurlijk gevierd met een taartje en een etentje bij de beste Italiaan van Haarlem, Napoli!

napoli haarlem

Zo leuk, ik sta in het Leuke Recepten magazine, van foodiefriend Sandra. Zij heeft haar eigen magazine uitgebracht, boordevol lekkere recepten en leuke achtergrondverhalen. Waaronder dus een stukje over mij, maar ook over mijn collega bloggers. Het Leuke Recepten magazine is nu verkrijgbaar bij de boekhandels.

En er kwam weer leuke foodpost binnen. Dit keer van Bowls and Dishes.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in