Menu

Diary Maart #2

Yes de lente is eindelijk daar. Mijn favo seizoen van het jaar. Ik kan intens genieten van die eerste zonnestralen. Echt ik zuig ze letterlijk op. Hebben jullie dat ook? De afgelopen twee weken waren leuk. Annika en ik waren in Lissabon, we volgden een leuke bakworkshop en we vierden Maurits zijn verjaardag. Kijk je mee?

tips hotspots lissabon

Annika en ik waren slechts 1,5 dag in Lissabon. Dat is natuurlijk veel te kort. Maar des te meer reden om nog eens terug te gaan. Het foodieverslag kan je hier teruglezen.

vega bloemkool curry

Thuis moesten we meteen weer aan de bak met de campagne voor HelloFresh. Ik vind het zo’n te gekke campagne. En zo leuk dat jullie allemaal meedoen.

Workshop bakery institute

We waren uitgenodigd door het Bakery Institute om een leuke workshop te volgen. Wij kozen voor hartig en maakten verschillende quiches, kroketten en saucijzenbroodjes. Er komt nog een verslag van online. En ook delen we het recept van de kaaskroketten, maar hier alvast een kiekje.

Samen met Maurits ging ik even naar Loods 5. Ik kom hier al jaren en het is met stip op 1 mijn favoriete woonwinkel. Alleen zoek ik nu af en toe wat vergelijkbare winkels. Hebben jullie misschien leuke tips? In Haarlem hebben we bijvoorbeeld Homestock, een stuk kleiner natuurlijk dan Loods maar zeker net zo leuk.

serax

Ik ontving ook weer leuke foodpost. Alhoewel het deze keer niet eetbaar was. Ik kreeg een mooi servies van Serax. Ik kan zo gelukkig worden van mooie bordjes en kommetjes. Het liefst vervang ik mijn hele standaard Hema servies voor mooie exemplaren. Want ik heb nu van alles 1 of 2. Alles voor een mooie foto 🙂

Zo leuk, wij staan in de Smult. We hebben een lekker recept voor lamsrack bedacht, passend bij het lente seizoen. De Smult is nu verkrijgbaar in de winkels.

We hadden een leuke winactie lopen rondom de lancering van de app. Dit is een foto van de gelukkige winnares van de stapel Tony Chocolonely chocola. Met de #uitpaulineskeukenapp hebben we alle inzendingen bekeken. Iedereen bedankt voor het meedoen en jullie enthousiasme.

Heb je de app nog niet gedownload? Dat kan in de Apple store of de Google Play store.

Maurits was afgelopen vrijdag jarig en dat werd natuurlijk gevierd met een taartje en een etentje bij de beste Italiaan van Haarlem, Napoli!

napoli haarlem

Zo leuk, ik sta in het Leuke Recepten magazine, van foodiefriend Sandra. Zij heeft haar eigen magazine uitgebracht, boordevol lekkere recepten en leuke achtergrondverhalen. Waaronder dus een stukje over mij, maar ook over mijn collega bloggers. Het Leuke Recepten magazine is nu verkrijgbaar bij de boekhandels.

En er kwam weer leuke foodpost binnen. Dit keer van Bowls and Dishes. Heerlijke o

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

5 reacties

 • Annika
  4 april 2017 om 10:40

  Thanks voor de tip!

 • Marjolijn
  2 april 2017 om 10:57

  Wat ziet dat servies er mooi uit! Lekker robuust :-) en het Leuke Recepten magazine klinkt erg leuk, daar ga ik eens naar zoeken. En tip voor een leuke winkel: Van Mooi tot Maf in Assen. Ze verkopen van alles en nog wat: meubels, accessoires, planten, kaarten, sjaals en tassen, maar ook leuke hebbedingen voor in de keuken :-)

 • Esther
  31 maart 2017 om 10:47

  In Haarlem? Sissy boy Homeland! Word ik altijd blij van in ieder geval.........

 • Natasja
  28 maart 2017 om 09:14

  Een tip voor een kookwinkel is K'ook in Wormerveer. Ze hebben vorig jaar ook een prijs gewonnen en het is zeker een aanrader om eens te kijken. Naast mooie keukenspullen en kookboeken hebben ze ook heerlijje olijfolie enzo.

 • Britt
  28 maart 2017 om 07:04

  Wat een heerlijke foto's! Ik vind ze zo'n mooie lichte, zomerse sfeer hebben. Leuke dingen heb je gedaan en wat tof om te zien wat je allemaal al hebt bereikt!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.