big christmas giveaway

Big Christmas Giveaway dag 8 Foodelicous pakket

De komende dagen gaan wij ontzettend leuke, fantastische, coole prijzen verloten op de blog. Woohoo!! Een BIG Christmas Giveaway actie. Hoe leuk is dat? Samen tellen we de komende dagen af naar de kerstdagen. Gisteren hebben we al een toffe prijs mogen verloten, een giftcard van ZTRDG. De winnaar zal snel een mailtje van ons ontvangen.

Waarom doen we dat? Om jullie te bedanken en in het zonnetje te zetten. Want zonder jullie kunnen wij dit werk niet doen. En daar zijn we toch ontzettend blij mee. Dus daarom deze Big Christmas Giveaway. Tien dagen lang maak je kans op de leukste en mooiste prijzen. Prijzen waar iedere foodlover blij van wordt. En wij ook! We hebben prijzen gekozen waar we zelf blij van worden en fan van zijn. En dat willen we graag met jou delen.

Wat kun je winnen?
Van deze prijs wordt iedereen blij, dat weet ik zeker. We verloten een bomvol pakket van de culinaire shop Foodelicious. Een pakket vol met lekkere culinaire producten! We hebben onze persoonlijke favoriete uitgekozen voor dit pakket. Wat zit er in?

 • Vijgen-dadel azijn
 • Sicilie Novello olijfolie
 • Pappardelle van La Campofilone
 • Bloody Mary tomato ketchup van Stokes
 • Italiaanse amandelkoekjes
 • Truffelchips van Torres
 • Tomaat azijn
 • Basilicumolie

De totale waarde van het pakket is € 59,20,-.

Foodelicious

Foodelicious

Foodelicious
Foodelicious is the place to be voor de lekkerste olietjes en azijnen. Dat zijn echt de signature producten van Foodelicious. Ze verkopen er tientallen en ze zijn allemaal even lekker. Onze favoriet? De tomatenazijn en de basilicumolie. Deze zit ook in het pakket. Dit is een perfecte combi voor in een salade bijvoorbeeld. Zo lekker! Maar dat is lang niet alles, Foodelicious verkoopt ook lekkere delicatessen, zoals kaas, sauzen & chutneys, chocolade, pasta en nog veel meer. Neem vooral even een kijkje op de site voor het totale aanbod. Je kunt alles online bestellen in de webshop, maar je kan ook een bezoekje brengen aan de fysieke winkel in Rotterdam. Heerlijk om rond te struinen en alle producten van dichtbij te bekijken en te proeven. Wij zijn al jaren fan van Foodelicious. Zo verkopen ze ook een hele fijne box, hier kun je een abonnement op nemen. Kortom, Foodelicious is dé plek voor lekkere culinaire producten voor jezelf, of om cadeau te geven.

Hoe maak je kans? 
Wil jij kans maken op het pakket van Foodelicious? Dit is wat je moet doen:

 • Plaats een comment onder deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet met de winactie;
 • Maak een account aan op Uit Pauline’s Keuken. Met een account kun je, je favoriete recepten bewaren en zelf weekmenu’s samenstellen. Je kunt, indien je dat wenst, je account makkelijk koppelen aan je eigen Facebook account. Een account aanmaken doe je hier.
 • Je kunt 24 uur lang meedoen aan de winactie. De winactie van vandaag sluit morgen, 23 december om 12.00 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Je mag iedere dag weer meedoen, laat het weten in de comments. Een account aanmaken hoeft maar eenmalig. Hou de site de komende dagen dus goed in de gaten, want we gaan nog veel meer toffe prijzen weggeven.

Dit bericht bevat producten die door een merk of bedrijf ter beschikking zijn gesteld. Lees mijn disclaimer.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in