big christmas giveaway

Big Christmas Giveaway dag 5 Tony Chocolonely pakket

De komende tien dagen gaan wij ontzettend leuke, fantastische, coole prijzen verloten op de blog. Woohoo!! Een BIG Christmas Giveaway actie. Hoe leuk is dat? Samen tellen we de komende tien dagen af naar de kerstdagen. Dit is alweer de vijfde dag van deze giveaway. Gisteren hebben we een olijfboom van de Gkazas familie verloot. De winnaar zal snel een mailtje van ons ontvangen.

Waarom doen we dat? Om jullie te bedanken en in het zonnetje te zetten. Want zonder jullie kunnen wij dit werk niet doen. En daar zijn we toch ontzettend blij mee. Dus daarom deze Big Christmas Giveaway. Tien dagen lang maak je kans op de leukste en mooiste prijzen. Prijzen waar iedere foodlover blij van wordt. En wij ook! We hebben prijzen gekozen waar we zelf blij van worden en fan van zijn. En dat willen we graag met jou delen.

Wat kun je winnen?
Dit wil jij winnen, dat weet ik zeker. Vandaag maak je kans op een bomvol chocoladepakket van Tony’s Chocolonely. In het pakket zitten maar liefst 10!!!! Tony’s repen. Daar kun je wel even mee vooruit toch? Hoewel, als je net zo’n addict bent als wij zijn, zullen ze snel opgaan ;). Hoe tof is het om straks zo’n hele stapel thuis te hebben liggen? Wij worden er in ieder geval altijd heel gelukkig van.

Tony's chocolonely

Tony’s Chocolonely
Waarom we fan zijn van Tony’s? Is dat überhaupt nog een vraag die we moeten beantwoorden? Tony’s heeft gewoon de lekkerste chocolade en een supergoed verhaal. Mijn favoriet is de Melk Karamel Zeezout, maar stiekem lust ik alle smaken. Wij zijn al fan van Tony’s vanaf het allereerste begin. Zodra ik een reep in huis heb is hij binnen no-time op. Herkenbaar? En ik kan het heel erg waarderen als een merk iets extra’s doet. Dat is bij Tony’s zeker het geval. Zij streven naar 100% slaafvrije chocolade. Door betere prijsafspraken met de cacaoboeren te maken en te investeren in langdurige samenwerkingen zorgen ze er voor dat de cacao volledig traceerbaar is. Onlangs mocht ik een bezoek brengen aan de fabrieken waar Tony’s gemaakt wordt. Het verslag hier van kun je hier lezen.

tony's chocola maken

Hoe maak je kans? 
Wil jij kans maken op een abonnement op het Tony’s Chocolonely pakket? Dit is wat je moet doen:

  • Plaats een comment onder deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet met de winactie;
  • Maak een account aan op Uit Pauline’s Keuken. Met een account kun je, je favoriete recepten bewaren en zelf weekmenu’s samenstellen. Je kunt, indien je dat wenst, je account makkelijk koppelen aan je eigen Facebook account. Een account aanmaken doe je hier.
  • Je kunt 24 uur lang meedoen aan de winactie. De winactie van vandaag sluit morgen, 20 december om 12.00 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Je mag iedere dag weer meedoen, laat het weten in de comments. Een account aanmaken hoeft maar eenmalig. Hou de site de komende dagen dus goed in de gaten, want we gaan nog veel meer toffe prijzen weggeven.

Dit bericht bevat producten die door een merk of bedrijf ter beschikking zijn gesteld. Lees mijn disclaimer.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in