big christmas giveaway

Big Christmas Giveaway dag 5 Tony Chocolonely pakket

De komende tien dagen gaan wij ontzettend leuke, fantastische, coole prijzen verloten op de blog. Woohoo!! Een BIG Christmas Giveaway actie. Hoe leuk is dat? Samen tellen we de komende tien dagen af naar de kerstdagen. Dit is alweer de vijfde dag van deze giveaway. Gisteren hebben we een olijfboom van de Gkazas familie verloot. De winnaar zal snel een mailtje van ons ontvangen.

Waarom doen we dat? Om jullie te bedanken en in het zonnetje te zetten. Want zonder jullie kunnen wij dit werk niet doen. En daar zijn we toch ontzettend blij mee. Dus daarom deze Big Christmas Giveaway. Tien dagen lang maak je kans op de leukste en mooiste prijzen. Prijzen waar iedere foodlover blij van wordt. En wij ook! We hebben prijzen gekozen waar we zelf blij van worden en fan van zijn. En dat willen we graag met jou delen.

Wat kun je winnen?
Dit wil jij winnen, dat weet ik zeker. Vandaag maak je kans op een bomvol chocoladepakket van Tony’s Chocolonely. In het pakket zitten maar liefst 10!!!! Tony’s repen. Daar kun je wel even mee vooruit toch? Hoewel, als je net zo’n addict bent als wij zijn, zullen ze snel opgaan ;). Hoe tof is het om straks zo’n hele stapel thuis te hebben liggen? Wij worden er in ieder geval altijd heel gelukkig van.

Tony's chocolonely

Tony’s Chocolonely
Waarom we fan zijn van Tony’s? Is dat überhaupt nog een vraag die we moeten beantwoorden? Tony’s heeft gewoon de lekkerste chocolade en een supergoed verhaal. Mijn favoriet is de Melk Karamel Zeezout, maar stiekem lust ik alle smaken. Wij zijn al fan van Tony’s vanaf het allereerste begin. Zodra ik een reep in huis heb is hij binnen no-time op. Herkenbaar? En ik kan het heel erg waarderen als een merk iets extra’s doet. Dat is bij Tony’s zeker het geval. Zij streven naar 100% slaafvrije chocolade. Door betere prijsafspraken met de cacaoboeren te maken en te investeren in langdurige samenwerkingen zorgen ze er voor dat de cacao volledig traceerbaar is. Onlangs mocht ik een bezoek brengen aan de fabrieken waar Tony’s gemaakt wordt. Het verslag hier van kun je hier lezen.

tony's chocola maken

Hoe maak je kans? 
Wil jij kans maken op een abonnement op het Tony’s Chocolonely pakket? Dit is wat je moet doen:

 • Plaats een comment onder deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet met de winactie;
 • Maak een account aan op Uit Pauline’s Keuken. Met een account kun je, je favoriete recepten bewaren en zelf weekmenu’s samenstellen. Je kunt, indien je dat wenst, je account makkelijk koppelen aan je eigen Facebook account. Een account aanmaken doe je hier.
 • Je kunt 24 uur lang meedoen aan de winactie. De winactie van vandaag sluit morgen, 20 december om 12.00 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Je mag iedere dag weer meedoen, laat het weten in de comments. Een account aanmaken hoeft maar eenmalig. Hou de site de komende dagen dus goed in de gaten, want we gaan nog veel meer toffe prijzen weggeven.

Dit bericht bevat producten die door een merk of bedrijf ter beschikking zijn gesteld. Lees mijn disclaimer.

Kerst voorgerecht: Salade met stoofpeer en geitenkaas
Video: 5 Tips voor een relaxt kerstdiner
Bewaar
538 Comments
 • Iris

  20 december 2016 at 12:57 Beantwoorden

  Wat een leuke actie! Ben helaas net te laat voor die heerlijke repen van Tony’s… \r\nBenieuwd wat de volgende winactie zal zijn!

 • Shirley de Hoog

  20 december 2016 at 11:59 Beantwoorden

  Lekker, ik doe graag mee

 • Debby

  20 december 2016 at 11:52 Beantwoorden

  Geweldig winactie!! \r\nIk ben een echte chocoholic en ik ben zot op Tony!! Het is de enige chocolade die ik nog eet & koop ?. Het zou een droom zijn moest ik dit winnen, dan ga ik sowieso in chocoheaven zijn denk ik! \r\nMaak mijn Kerstmis fantastisch met deze overheerlijke repen – waarvan ik de meeste smaken nog niet ken.

 • Paula van Sluis

  20 december 2016 at 11:45 Beantwoorden

  Wat een gave actie! Ik maak Vaal recepten van je site, vooral de zoete zijn mijn favoriet:) met de tiramisu bomb heb ik al bij meerdere etentjes de show gestolen :)) ga vooral zo door met jullie heerlijke recepten!!

 • Sylvia Abbes

  20 december 2016 at 11:31 Beantwoorden

  Wat een leuke actie weer! Ik vind Tony’s echt superlekker!

 • Jolanda wolf

  20 december 2016 at 11:30 Beantwoorden

  HOHOHO Merry X-mas…….Wat zou dit heerlijk zijn de jongens zullen niet weten wat ze zien als er een pakket Tony’s onder de boom ligt.

 • Anneke Krull

  20 december 2016 at 11:23 Beantwoorden

  We love Tony! #Tonylove

 • Maria

  20 december 2016 at 11:20 Beantwoorden

  Op het nippertje doe ik nog mee!

 • Tember van den Heuvel

  20 december 2016 at 11:16 Beantwoorden

  Net optijd om nog mee te doen. Ik zou dit zo graag winnen voor mijn zusje. Die heeft even eeen hele lastige periode en ondanks dat ik haar zo goed mogelijk probeer te helpen, is het soms de comfort van een heerlijke chocoladereep die ook veel kan doen!

 • Jaitske Westerlaken

  20 december 2016 at 11:08 Beantwoorden

  Die zou ik heeeeeel graag willen winnen. Tony’s is echt fantastisch!

 • Elise1985

  20 december 2016 at 10:45 Beantwoorden

  Super fijn dat het nu mogelijk is om je favoriete recepten op te slaan! Ik heb al zo vaak iets gezien en later gedacht, wat was het ook alweer. Ideaal. Heel blij mee, zeker nu de feestdagen weer voor de deur staan en ik lastminute toch nog de leukste recepten voor de lekkerste gerechten zoek. \r\nEn als echte choco addict waag ik natuurlijk heel graag een kans om die heerlijke Tony Chocolonely repen te winnen. Helemaal nu ik zwanger ben, kan ik daar extra van genieten 🙂 natuurlijk nodig ik mijn lieve vriendinnetjes uit om samen tijdens een heerlijke meidenavond te smullen.

 • Marjoke Wessels

  20 december 2016 at 10:43 Beantwoorden

  Als groot fan van Tony wil ik dit wel heeeeel graag winnen (en ik ben niet eens een chocolade addict). Alles van Tony is lekker!\r\ngroet,\r\nMarjoke

 • Ger

  20 december 2016 at 10:35 Beantwoorden

  Ja natuurlijk doe ik mee! Als troost voor wanneer ik straks weer mag gaan werken na mijn verlof.

 • nixky

  20 december 2016 at 10:23 Beantwoorden

  OMG, tonys! een vriendin van mij en ik taggen elkaar altijd in chocolade dingen op facebook! een en al gek op eten en vooral tony chocolade, zou zelfs dit dan toch met haar willen delen!

 • Jet

  20 december 2016 at 10:08 Beantwoorden

  Wat heerrrrrlijk. Ja, ik wil. (heel graag)

 • Maureen Van Der Wal

  20 december 2016 at 10:02 Beantwoorden

  Ik zou ze heel graag winnen en ze lekker opeten met mijn vriendinnen! Na de kerst moet er natuurlijk ook nog genoten worden! 🙂

 • Gina van wijlick

  20 december 2016 at 09:57 Beantwoorden

  Ik doe mee! superlekker. Wij wonen hier met elf gezellige meisjes en ik denk dat ik iedereen hier erg blij mee zal maken.

 • Nicky

  20 december 2016 at 09:55 Beantwoorden

  Aaah het lijkt me echt super leuk en lekker om deze repen te winnen!\r\nIn een studentenhuis met 8 meiden worden deze repen zeker heel hartelijk ontvangen haha 🙂

 • Marit

  20 december 2016 at 09:55 Beantwoorden

  Howhowhow ik doe natuurlijk heel graag mee om kans te maken op dit lekkers! Daar kan geen kerstkransje of stol tegen op zeg ik:)

 • Suzan de Jong

  20 december 2016 at 09:41 Beantwoorden

  Als grote chocolade liefhebber doe ik zeker mee!!

 • lara2808

  20 december 2016 at 09:35 Beantwoorden

  Ik doe zeker mee!! 😀

 • Liesbeth

  20 december 2016 at 09:23 Beantwoorden

  OMG!! Zeker weten dat ik mee doe. Mijn vriend en ik zijn allebei echte Tony-fans. Lijkt me geweldig om al die heerlijke smaken te kunnen proberen.

 • Bo ten Hove

  20 december 2016 at 09:21 Beantwoorden

  Jaaaa, hier doe ik zeker aan mee ! Wat een toffe winactie. Ik zou deze repen allemaal opeten samen tijdens een vriendinnenavondje, lekker tijdens een goede romantische komedie. Heb al veel tony’s geproefd, maar nog niet allemaal. Dit lijkt me een goede kans !

 • Johanna swartjes

  20 december 2016 at 09:11 Beantwoorden

  Jaaaaaah voor de kerst met mijn Tony lover in de familie

 • Kim van der Veer

  20 december 2016 at 09:07 Beantwoorden

  Jaa dan kan ik de andere smaken ook eens proberen!! Lekkerrrrr

1 16 17 18

Plaats een reactie