big christmas giveaway

Big Christmas Giveaway dag 4 Olijfboom van Gkazas

De komende dagen gaan wij ontzettend leuke, fantastische, coole prijzen verloten op de blog. Woohoo!! Een BIG Christmas Giveaway actie. Hoe leuk is dat? Samen tellen we de komende dagen af naar de kerstdagen. Dit is alweer de vierde dag van deze giveaway. Gisteren hebben we een fijne lunch voor 2 bij het Conservatorium hotel verloot. De winnaar zal snel een mailtje van ons ontvangen.

Waarom doen we dat? Om jullie te bedanken en in het zonnetje te zetten. Want zonder jullie kunnen wij dit werk niet doen. En daar zijn we toch ontzettend blij mee. Dus daarom deze Big Christmas Giveaway. Tien dagen lang maak je kans op de leukste en mooiste prijzen. Prijzen waar iedere foodlover blij van wordt. En wij ook! We hebben prijzen gekozen waar we zelf blij van worden en fan van zijn. En dat willen we graag met jou delen.

Wat kun je winnen?
Dit is zo tof! Jij kan je eigen olijfboom op Kreta winnen. Hoe leuk is dat? De familie Gkazas schenkt je een Gkazas box inclusief een eigen olijfboom (gedurende 1 jaar) op de eigen olijfgaard van de familie. De oogst van de boom, de heerlijke olijfolie dus, krijg je gratis thuisgestuurd. Zo beschik je altijd over lekkere verse olijfolie van je eigen oogst.

Gkazas

Gkazas olijfolie
Ik (Annika) heb iets met alles wat Grieks is. Mijn vriend is half Grieks, ik ben dol op Grieks eten en ik vind de Grieken supervriendelijk en ga er graag naar toe op vakantie. Een tijdje geleden stonden de twee broers van de Gkazas familie bij mij aan de deur om aan ons een eigen olijfboom te schenken. Wij hebben dus nu een echte Uit Pauline’s Keuken olijfboom op Kreta, en nu kun jij er ook 1 winnen. De Gkazas familie is een Nederlands-Griekse familie die de olijfolie op eigen land produceert. Ze doen dit op de meest authentieke, pure en natuurlijke wijze. En dat proef je. De olijfolie is ongefilterd, biologisch, koudgeperst, niet gemengd met andere oliën en zonder extra toevoegingen. Een echt familiebedrijf en een heerlijk puur product, hoe kun je daar niet fan van zijn?

Gkazas

Hoe maak je kans? 
Wil jij kans maken op een eigen olijfboom + oogst van de Gkazas familie? Dit is wat je moet doen:

  • Plaats een comment onder deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet met de winactie;
  • Maak een account aan op Uit Pauline’s Keuken. Met een account kun je, je favoriete recepten bewaren en zelf weekmenu’s samenstellen. Je kunt, indien je dat wenst, je account makkelijk koppelen aan je eigen Facebook account. Een account aanmaken doe je hier.
  • Je kunt 24 uur lang meedoen aan de winactie. De winactie van vandaag sluit morgen, 19 december om 12.00 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Je mag iedere dag weer meedoen, laat het weten in de comments. Een account aanmaken hoeft maar eenmalig. Hou de site de komende dagen dus goed in de gaten, want we gaan nog veel meer toffe prijzen weggeven.

Dit bericht bevat producten die door een merk of bedrijf ter beschikking zijn gesteld. Lees mijn disclaimer.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in